čtvrtek 16. března 2017

Al ko kalové čerpadlo

To jsou znaky ponorných čerpadel od společnosti AL - KO. Slouží k odvodňování a zavodňování a dopravují jak čistou, tak i silně znečištěnou vodu. Ponorná čerpadla AL - KO představují efektivní pomoc při čerpání znečištěné vody z nejrůznějších zdrojů: nádrže, bazény, jezírka, stavební výkopy či zatopené prostory po povodni. Máte vybrané filtry: Al - ko Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Robustní ponorné kalové čerpadlo s výkonem 7W - Speciální technologie oběžného kola pro extrémní zátěž - Univerzální úhlový vývod čerpadla.


Al ko kalové čerpadlo

Uložiť na porovnanie. Tiež sa hodí na čerpanie vody z miest s nižšou hladinou vody — napríklad domáce okrasné. Základná cena 15€-3€ Cena 11€ Vypredané View Detail. AL-KO kalové čerpadlo s bezúdržbovým motorom.


Kalové čerpadlo vhodné n. Inox, vrátane polypropylénového telesa zosilneného sklenenými vláknami, sú garantmi dlhej životnosti. Navyše s kombinovanou spojkou na pripojenie. Jedným, ktoré sa dostalo do nášho výberu je práve model DIVE. Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Na čerpadla a domácí vodárny značky AL - KO je nyní možné využít 3-leté záruční doby.


Al ko kalové čerpadlo

Pokud nebudou splněny výše uvedené podmínky, poskytuje firma AL - KO zákonem danou záruční lhůtu - 24. Ochranná tepelná pojistka chrání motor před přetížením. AL - KO TWIN Premium jsou unikátní svým univerzálním použitím pro rychlé čerpání s vysokým průtokem nebo pro plošné sání do mm zbytkové hladiny.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Na zavlažování sáhněte po jiném. Odolnosť voči vysokému tlaku zabezpečuje 4-násobný tesniaci systém, aj vďaka. Vďaka systému špeciálnych filtrov si poradí s nečistotami o veľkosti až centimetra, čo z neho robí skvelého pomocníka pri práci so silne znečistenou vodou. Disponuje silným, prakticky bezúdržbovým motorom s. Zároveň zaujme i nízká hmotnost pouhých kilogramy, což nahrává možnostem všestranného hobby použití u domu i na zahradě.


Vlastnosti: Ešte silnejšie a výkonnejšie čerpadlo na silne znečistenú vodu s nečistotami s veľkosťou zrna až do mm. Technológia Vortex, polyamidové obežné kolesá a nehrdzavejúce komponenty. Je vybavené 90° uhlovou prípojkou a kombinovanou spojkou pre bežné veľkosti hadíc. IHNEĎ k odoslaniu, u. Neohodnoceno Doprava zdarma.


Robustné ponorné čerpadlo na znečistenú vodu s výkonom 4Watt Špeciálna technológia hnacieho kolesa pre extrémne nároky Univerzálna uhlová prípojka vrá. Vyberte najpredávanejšie produkty kategórie kalové čerpadlá al - ko Hľadajte podľa parametrov Al - ko a iné Najlacnejšie na NajNakup. Zároveň zaujme aj nízka hmotnosť len kilogramy, čo nahráva možnostiam všestranného hobby použitie pri dome i na záhrade.


Garantovaný prietok vďaka geometrii hnacieh. Výkonné a spoľahlivé. Hodnocení produktu:. Extrémně výkonné kalové čerpadlo spolehlivé k odčerpání vody s nečistotami a plovoucími částečkami až mm tělo čerpadla z nekorodující ušlechtilé oceli a speciální.


Mobilní a kompaktní čerpadlo , hlava čerpadla z ušlechtilé oceli. Prodáváme jen to, čemu rozumíme. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. Je určeno k přečerpání a vyčerpání.


Al ko kalové čerpadlo

Slevy, akce a výprodeje značky AL - KO. Akční nabídky na téma kalové čerpadlo najdete na Skrz. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Ako bolo spomenuté vyššie, jeho najväčšou prednosťou je, že sa jedná o kalové čerpadlo s rezacím nožom.


Dodacia lehota: Vypredané.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.