pondělí 20. března 2017

Automatické tlakové stanice

Uplatnění nachází v nejrůznějších oblastech, jako jsou obytné domy, průmyslové provozy, nemocnice, školy, hotely, penziony, zavlažovací systémy apod. Rádi vám poradíme a vybereme takovou stanici, která by splňovala vaše potřeby a požadavky. Máme za sebou desítky realizací. Jsou vhodné pro čerpání vody bez mechanických příměsí.


Volba tlakové nádoby Tlakovou stanici je nutno doplnit tlakovou nádobou o vhodném objemu. Tato tlaková nádoba se instaluje do výtlačného řádu dle konkrétních prostorových podmínek. Volba optimální velikosti tlakové nádoby závisí na mnoha okolnostech a může značně ovlivnit chování tlakové stanice při jejím provozu. Kvalitní automatické tlakové stanice EcoSmart pro zvýšení tlaku a úsporu energie do bytových domů, penzionů, hotelů, průmyslových a zemědělských provozů. Vhodné jako protipožární čerpadla.


Jednou z nově představených typových řad bude KSB Delta Solo, plně automatický agregát s jedním čerpadlem. Uplatnění nachází především v těchto oblastech: hotely, penziony, obytné domy, průmyslové provozy, nemocnice, školy, zavlažovací systémy apod. Malá tlaková nádoba zabezpečuje stabilnejší tlak počas. Navrhneme, dodáme a zprovozníme Váš vodohospodářský komplex. Zpracujeme optimální projekt a na základě Vašich konkrétních podmínek zvolíme nejvhodnější způsob čerpání vody, výběr čerpadel, automatických tlakových stanic a podle potřeby úpravu vody.


Automatické tlakové stanice

KONTAKTY PODPORA POPTÁVKA VŠE O NÁKUPU OBCHODNÍ PODMÍNKY OCHRANA SOUKROMÍ BLOG Jak fungují čerpadla Jak vybrat nádrž na dešťovou vodu. Tlaková stanica je vybavená jedným alebo dvoma čerpadlami. Hydro MPC dodávajú s dvomi až šiestimi čerpadlami CRI(E) alebo CR(E), ktoré pracujú v paralelnom zapojení a sú umiestené na spoločnom základovom ráme vrátane všetkého príslušenstva a rozvádzača. Hydro Multi-E jsou automatické tlakové stanice speciálně navržené pro zvyšování tlaku v obytných budovách. Ve standardním provedení se zvyšovací stanice Hydro Multi-E skládá ze dvou až čtyř stejných, paralelně zapojených čerpadel CRE namontovaných na společné základové desce vybavené řídicí jednotkou a vším potřebným vybavením.


Na přání zákazníka jsme schopni tyto AT stanice vyrobit s jakýmkoliv typem horizontálních čerpadel - např. Tlakové stanice s jedním čerpadlem automaticky řízené frekvenčním měničem otáček, vestavěným přímo na elektromotoru. ATS, ako už z názvu vyplýva, slúži na zabezpečenie tlaku v rozvodoch požiarnej, pitnej, úžitkovej, priemyselnej a inej vody. Protipožární čerpadla. Magnesia lokalita Mnichov: ponorná čerpadla a tlakové stanice pro čerpání minerální vody pro plnírnu KMV a. Jsou také vhodné jako domovní vodárny v rodinných i bytových domech.


Mohou sloužit i jako zdroj posílení tlaku v obecních vodovodech nebo v průmyslu. Návrh automatické tlakové stanice. V článku jsou uvedeny jednotlivé kroky pro návrh ATS včetně komentářů.


Z hlediska energetických úspor a zvýšené spolehlivosti je vhodné celkový požadovaný hydr. Odlučovače ropných látok. Lapače škrobu a šupiek.


Automatické tlakové stanice

V oblasti spracovania a čistenia odpadových vôd. Dodáváme automatické tlakové stanice (ATS) na míru vašeho provozu. Počet čerpadel a jejich výkony jsou navrhované přesně podle požadavků provozovatelů. Nabízíme kompletní stavební a technologické dodávky ATS stanic. Pro jednodušší spolupráci a návrh technologie jsou potřebné tyto parametry: ATS rozdělujeme podle účelu: ATS pro pitnou, případně technologic.


Používajú sa aj pre zaistenie stálych prevádzkových hodnôt tlaku a prietoku dopravovaného média. Automatické vodárenské tlakové stanice. Popis produktu: Navrhujeme, dodáváme a montujeme automatické tlakové stanice.


Automatické tlakové stanice

PRESSOMAT - tlakové stanice se dvěma čerpadly. Stanice jsou osazeny rozvaděči, které zajišťují tyto funkce: jištění ATS, úplná. Cílem této práce je kompletní návrh automatické tlakové čerpací stanice pro bytový dům, obsahující odstředivé. Bratislavská 4 924.


Při využití automatické tlakové stanice Wilo-Vario COR-MHIE…-GE můžete počítat s velmi úsporným a tichým provozem, konstantním výtlačným tlakem, provozem bez rázů a integrovanou ochranou včetně provozu bez kapaliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.