pondělí 20. března 2017

Podomítková umyvadlová baterie

Umyvadlová baterie MEXEN LUA vysoká chrom. R-boxem, který je součástí balení. Skladem, ihned k odběru ks. Vhodné modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Vysoká umyvadlová baterie ROYAL v retro provedení černá matná.


Podomítková umyvadlová baterie

Rea Dřezová baterie BONA OLD BLACK. Podomítková umyvadlová baterie ARNO z nabídky společnosti HOPA. Nemají tolik záhybů a jsou vzdáleny od umyvadla, nevyžadují tedy tolik čištění. Výtokové ramínko je umístěno vedle pákového ovládání má délku cm. Baterie se umísťuje horizontálně.


LATUS podomítková umyvadlová baterie. Před instalací je nutné si dobře rozmyslet pozici baterie a umyvadla. Doporučujeme instalovat baterii tak, aby výtoková hubice byla nad středem umyvadla. Součástí baterie je podomítkové těleso.


Vodovodní baterie jsou nezbytnou součástí každé koupelny, proto by jejich výběr neměl být podceňován. Pro baterie je v první řadě důležité, aby plnily svou funkci. Další důležitou věcí je jejich vzhled - pro někoho možná jen nedůležitý detail, který se nepodílí na celkovém dojmu z koupelny. BÉK podomítková umyvadlová baterie , chrom. Nejen že podomítkové baterie skvěle vypadají.


Nechává více prostoru na umyvadle, které se tak i snadněji udržuje. Vy si tak můžete užívat čisté linie ovládací páky a obloukového ramínka. Singulier baterie umyvadlová , vč. Axor Citterio Páková umyvadlová baterie , chrom-. DNkartuše typu Joystick omezení průtoku.


Podomítková umyvadlová baterie

Zlatá (růžové zlato) vodovodní baterie umyvadlová podomítková páková bez výpusti či s výpustí. Přidat do seznamu přání. WEISS v kombinaci bílý smalt a chrom. Kulatá umyvadlová podomítková baterie WEISS, svěží design pro. RHAPSODY podomítková umyvadlová baterie , délka hubice 203mm, chrom.


Tato podomítková umyvadlová baterie doslova zapadne do každé moderní koupelny, a to díky čistému a jednoduchému designu. Díky keramické kartuši je pohyb páky regulující objem tekoucí vody a její teplo. Metris umyvadlová podomítková baterie vrchní sada 225mm. Oblíbené baterie v chromu, černé, bílé a niklu.


Podomítková umyvadlová baterie

Délka ramínka je 2mm. Ve velké míře se podílí na kompletním vzhledu interiéru. Většinou se dělí na vodovodní baterie pro umyvadla , sprchy , dřezy, bidety a vany. Série Ginko, další s široké nabídky baterií z produkce LUX-AQUA.


Máte rádi hranaté , ostré linie a preciznost do detailu. GINKO tou pravou cestou pro Vás a Vaši koupelnu. Tato baterie je vyrobena z kvalitní slitiny mosazi , tělo po dobroušení je nachromováno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.