pátek 24. března 2017

Hydraulické čerpadlo s elektromotorem

Hydraulické čerpadlo s elektromotorem

Hydraulické čerpadlo. Spojení čerpadlo - elektromotor. Zeptejte se odborníka. Výkon elektromotoru 100- Hp, 112- Hp. Spojka na propojení uvnitř … 7Kč včetně PHE a DPH.


Prodám zánovní čerpadlo s elektromotorem. U vašeho nesmí být poškozen obal, prasklé, svařované, lepené. Přenosné hydraulické čerpadlo poháněné elektromotorem typ PY-04. Tato dvoustupňová kompaktní čerpadla jsou koncipována speciálně pro údržbářské a. HMV 54E ) a montáž a demontáž ložisek nebo součástí montovaných s přesahem.


Zubové čerpadlo používá k čerpání kapaliny dvou ozubených kol. Axiální pístové regulační čerpadlo řady PV s řadou geometrických objemů od do 3cm3. MPa a řada konstantních lamelových čerpadel s geometrickým objemem od do 13cm3. Součástí čerpadla může být odlehčovací blok nebo by-pass ventil.


Hydraulické čerpadlo s elektromotorem

ZUBOVÉ ČERPADLO Vojtech Kriz. Unsubscribe from Vojtech Kriz? Bronislav Tyf Haluza 0views. Podle typu mohou ovládat jednočinné nebo i dvojčinné hydraulické válce.


Ideální kombinace ručního rozvaděče a dálkového ovládání kabelem dává. Základem hydraulické části je sací koš s otevřeným radiálním kolem. Prodloužená hřídel rotoru je pro elektromotor a čerpadlo společná (monoblokové provedení). Utěsnění hřídele čerpadla je zajištěno zdvojenou ucpávkou s olejovou komorou. Ze strany hydraulické jednoduchou mechanickou ucpávkou a ze strany elektromotoru guferem.


Hydraulické čerpadlo s elektromotorem

EQP-16-je určeno k čerpání čisté a užit-kové vody, močůvky, splaškové vody a hustých homo-genních kapalin s obsahem dlouhovláknitých a pevných částic do max. Starší funkční komplet na základně bez vypínače. VICKERS), maximálny tlak 210bar, lamelové regulačné max. HYDROMA E-SHOP - NEJLEPŠÍ ŘEŠENÍ PRO VAŠE HYDRAULICKÉ SYSTÉMY Komplexní řešení v dodávkách hydraulických komponent přesně pro Vaše potřeby!


Standartní napětí: 2V Vybavené tepelnou pojistkou proti přetížení Max. Tyto dvojstupňové čerpadla jsou určené pro údržbářské a montážní práce. Mezi ucpávkami je olejová komora, zajišťující spolehlivé.


Hydraulické čerpadlo s elektromotorem

Vodní čerpadlo hydraulické Vodní čerpadlo. Odstředivé čerpadlo s ¾ přípojkou pro hřídel. Převádí mechanickou energii na energii hydraulickou. Ležaté laloků čerpadlo (vpravo) zobrazený s elektromotorem (vlevo) a hnací hřídelí ložisko (střední) Čerpadlo je zařízení, které se pohybuje tekutiny ( kapaliny nebo plyny ), nebo někdy kaše , mechanickým působením. V spirálním prostoru je umístěno otevřené oběžné kolo, letmo uchycené na vyvedeném konci hřídele rotoru.


Repasované hydraulické čerpadlo QLS 1A - výměnný způsob. Samonasávací čerpadlo k čerpání max. C čisté vody bez mechanických příměsí.


Predam Ponorne kalove čerpadlo s rezacim nožom po generalke 4V 2. KW , RôZNE hydraulicke čERPADLA , NOVE ELDRO , NOVA Hruška a spoojkove ložisko AVIA , El.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.