středa 26. srpna 2020

Umyvadlo 40x40

Umyvadlo 40x40

Balení bez sifonu a baterie. Na objednávku Běžná doba dodání dní. Zpět Dostupnost produktu na prodejnách. Detail Do obchodu-. Duravit D-Code - Vstavané umývadlo, bez.


Umyvadlo SOFT s jedinečnou konstrukcí i tvarem. Hrana je tlustá pouze mm. Možné použít jako umyvadlo na desku. Lze instalovat jako polozápustné umyvadlo do desky či nábytku. Prohlédněte si naši širokou nabídku koupelnových umyvadlových skříněk za skvělé ceny.


Vybírat můžete ze spousty stylů a designů, máme skříňky na jedno i na dvě umyvadla. Díky nim budete mít všechny věci krásně uspořádané. Wc závesné Glacera Alfa čierna mat zadný odpad AL010BL. Průtočná zátka k umyvadlům bez. Tu sa nachádzate: Heureka.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Obecně platí, že umyvadlo by mělo pocházet ze stejného setu jako ostatní prvky. Umývadlo Sanela 45xcm. Aqualine Simplex Eco - Závěsná skříňka 30x60x24cm, bílá, SIME330. Série TRACCIA má vysoce moderní design a obsahuje mnoho rozměrů umyvadel, několik typů WC a bidetů Tip: Glazura EUROWHITE - sanitární keramika GSI je dodávána s novým typem glazury, která vyniká lepší kvalitou a více zvýrazňuje tvary keramiky, je bělejší a zářivější.


Kontakty Podmínky používání Volná pracovní místa Pro média Heureka bloguje Blog HeurekaDevs Pro. Doprava ZDARMA - Ušetříte 5Kč. Zboží ze stejné kategorie: Př. Vhodne dopĺňa prietoková zátka PZATKABS s klobúčikom z rovnakého materiálu.


INKA keramické umyvadlo. Jedná se o dvě velikosti umyvadel, která jsou k dostání v bílé a černé barvě. Sérii doplňují keramické desky sloužící jako odkladné plochy.


Desky jsou nabízené v různých. Toto je doporučená prodejní cena dodavatele. Vyberte si skrinku do kúpeľne na jednom mieste. Zde se nacházíte: Heureka. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle.


Můj účet Můj seznam přání Můj košík K pokladně Přihlášení Hlavní menu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Odpadová souprava a umyvadlová baterie nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť.


Kompatibilní modely naleznete v. REA LARA GREY keramické umývadlo na dosku 45. Keramické umývadlo na dosku DORISA BLACK 40xcm. Granitové umyvadlo s povrchovou úpravou.


Nástěnné umývátko 45cm s otvoru pro baterii, povrchová úprava PERLA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.