středa 26. srpna 2020

Vodní paprsek brno

Vodní paprsek brno

Vodní paprsek vám umožní optimalizovat výrobní procesy. To vše s vodním paprskem od Flow. Vyžádejte si více informací. Stroje na řezání vodou na mí. Provozovna Brno - Chrlice.


CNC zpracování materiálů, 3D měření, řezání vodním paprskem i laserem a další strojní operace. Paprsek vzniká v řezací hlavě zakončen. Dodáváme náhradní díly a spotřební materiál pro řezací pracoviště. Jsme dodavatelem CNC strojů MicroStep na dělení materiálu laserem, plazmou, vodním paprskem, autogenem a vysokootáčkovým vřetenem.


Pohyb paprsku na souřadnicovém stole je řízen počítačem, čímž je umožněna velmi vysoká přesnost a opakovatelnost tvarových řezů. Stiskněte pro více informací o maximálních tloušťkách řezaného materiálu a ostatn�. VYRÁBÍME CNC stroje pro řezání vysokotlakým vodním paprskem,vysokotlaká čerpadla, odkalovací systémy, vlastní řídicí software, recyklace abraziva. Nabízíme řezání jakéhokoliv materiálu včetně kovů a slitin i kalených či jinak modifikovaných, dále těžko opracovatelných materiálů jako sklolaminátů, skel, gumotextitů, měkkých i tvrdých pryží, plastů, těsnění apod.


Vodní paprsek brno

Brno a jeho okolí je místo pro keré realizujeme řezaním vodním paprskem. Jedna se o CNC technologií vysokotlakým vodním paprskem i standartním CNC laserem. Můžeme vám nabídnout širokou škalu služeb – v tomto oboru, Řezání vysokotlakým vodním paprskem –leserem. Při zpracování měkkých materiálů se používá čistý vodní paprsek , pro ostatní případy je třeba použít abrazivní paprsek. Vhodnou abrazivní příměsí je přírodní olivín , přírodní granát , mletý korun karbid křemíku, diamantový prach – volba závisí na tvrdosti děleného materiálu.


Současný stav a budoucnost nekonvenční techno. Postupně však vyvstávaly před autorem řídicího systému všechny záludnosti této úžasné technologie. Asi po roce sbírání zkušeností nadešel čas k tomu, aby se získané poznatky přenesly do funkcí řídicího systému. Od té doby se systém kontinuálně vyvíjí tak, aby poskytl co nejlepší výsledky. Vysokotlaký vodní paprsek je moderní přesnou technologií pro dělení většiny deskových materiálů (kovy, plasty, pryže, skla, kámen, keramika) do tloušťky cca 1- 2mm chladným řezem.


Vodní paprsek brno

Maša Jaroslav vedoucí provozovny. Jiří Roháč zakázkové pracoviště. Parametry strojního vybavení ke stažení Proč PME. Kamenictví Oškrdal zajišťující řezání vodním paprskem, kamenné obklady, pomníky nejen pro Brno venkov. Inzerát vodní paprsek RT v okrese Brno -město, cena dohodou, od VY-TECH na Sbazar.


Naše společnost disponuje jedním z nejmodernějších řezacích stolů pro široké spektrum využití – Rychlý Tom RED LINE. EZÁNÍ VODNÍM PAPRSKEM. Možnost řezu jakýchkol. MICROWATERJET - přesný vodní paprsek.


Tato skutečnost odlišuje vodní paprsek od ostatních technologií na dělení materiálů, zvláště laseru a mikroplazmy. Zakázky jsou realizovány v krátkých termínech, za příznivé ceny. Po dohodě lze zajistit i další technologické operace na vyřezaných dílech - např.


Hledáme projekt manažera 10. Máte zkušenosti nebo ambice na pozici projektového manažera? Promo-agentura Brno. Zabýváme se kompletní realizací reklamy a značení. Od návrhu, přes výrobu až k dodání.


Polepy, tištěná reklama, venkovní reklama, reklamní předměty a mnoho další. Naší specializací je dále gravírování – do kovu, plastu, dřeva, především pak tvorba značení a orientačních cedulí do. Abrazivní vodní paprsek se odlišuje od vodního paprsku v několika směrech.


U abrazivního vodního paprsku slouží vodní paprsek k urychlování abrazivních částic (většinou granátu), které rozbrušují materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.