středa 15. března 2017

Ohrev vody

Ohrev vody

Vyrábíme ohřívače vody , které pro ohřev používají elektrickou energii z fotovoltaických panelů. Naším patentovaným řešením je regulace tepelných ochranných prvků a dvou spirál. Přesto, že vyrobený stejnosměrný proud je přímo napojen na topnou spirálu, dokážeme bezpečně odpojit spirály od zdroje a náš systém umožňuje využít přebytek stejnosměrného. Spoločnosť TATRAMAT - ohrievače vody , s. Zároveň tiež umožňuje kontrolu prebiehajúceho ohrevu. Bojlery, kotle a průtokové ohřívače pro ohřev vody vybírejte u nás!


Ohřev vody k bazénům. Solární systémy, solární ohřev vody. Specializujeme se na komplexní služby v oblasti poradenství, návrhů a instalace solárních termických systémů na přípravu teplé vody , přitápění a ohřev vody do bazénů. Ohrev vody k bazénom. Na prikurovanie je potrebné urobiť energetický prepočet na základe jeho výsledku navrhnúť počet kolektorov.


Avšak, rovnako ako je k dispozícii množstvo typov bazénov, tak si môžete vyberať aj z rôznych typov ich ohrevu. Môže byť solárny, plynový, aj elektrický vo forme tepelného čerpadla, alebo prietokového. Vyzrajte na ohřev vody ve vašem bazénu! Vybavte jej solárním panelem a máte po starostech.


Koupání bude hned příjemnější pro celou rodinu. V závislosti na počasí a okolních podmínkách zvýšíte ekologicky a bez dalších výdajů teplotu vody o několik stupňů. Představujeme Vám druhou generaci trubkového solárního absorbéru NEO-FIP, který je vyroben ze speciálně vyvinutých vlnitých absorpčních trubek z vysoce kvalitního polypropylenu černé barvy. Díky UV stabilizátoru je absorbér odolný proti slunečnímu záření po dobu minimálně 10-ti let. Tyto solární systémy prodáváme se zásobníky v objemech od 1do 3litrů.


V sekci topení a ohřev vody jsme si připravili kotle, bojlery, radiátory, krby, kouřovody a další zboží za fantastické ceny. Rychlé dodání, vybrané zboží s dopravou zdarma. Základem je černá deska, na které je spirálovitě vedeno potrubí, které obsahuje kapalinu, která se o černou desku ohřívá (existují i varianty, kdy je samotné potrubí natřeno na černo a deska se nepoužívá). Na ohrev teplej úžitkovej vody odporúčame pre - člennú rodinu kolektory s 2l solárnym bojlerom a príslušenstvom, pre - člennú rodinu potom kolektory s 3l bojlerom. Využijte naše kalkulačky, které vám vypočítají nejen objem bojleru, ale i další důležité parametry.


Ohrev vody

Elektrický ohřev – elektrický ohřev vody v bazénu je nejnákladnější způsob ohřevu a používá se především tam, kde nelze instalovat žádný jiný ekonomičtější zdroj tepla. Tepelný výměník napojený na centrální zdroj tepla (plynový kotel nebo tepelné čerpadlo) – automaticky hlídá teplotu vody v bazénu a na základě přednastavených požadavků spíná. Nie len vďaka nenáročnej obsluhe, jednoduchej montáži a skvelým výsledkom pri ohrievaní vody , ale najmä preto, že slnečná energia je zadarmo.


Plynový kondenzačný kotol ecoVIT Výrazne nižšie náklady na vykurovanie, rýchla a ľahká modernizácia. Výhodná investícia do úspornej kondenzačnej technológie, vhodnej aj pre systémy v budúcn. Využitie fotovoltaických panelov na ohrev vody šetrí peniaze i životné prostredie. Skvělý tip na venkovní sprchu s levným ohřevem vody. Výhodou solárneho ohrevu Pyramída je jednoduchá inštalácia a skladnosť.


Nejen díky nenáročné obsluze, jednoduché montáži a skvělým výsledkům při ohřevu vody , ale zejména proto, že sluneční energie je zadarmo. Díky solárnímu ohřevu můžete mít o několik týdnů delší koupací sezonu. Je vhodný pro všechny bazény s pískovou filtrací staří 3roky moc zachovaly.


Vôbec nepotrebujete nový bojler no je potrebné aby mal aspoň 2kW špirálu čo splňa ohrievačov vody ako napríklad dražice, tatramat a iné značky. Vykurovanie, ohrev vody Kúpeľňové radiátory, sklenené vykurovacie infrapanely a bojlery sú jednak zdrojom príjemného tepla v kúpeľni či na chodbe a okrem toho aj elegantným doplnkom. Alebo ich možno skryť a využívať výhody teplej dlažby, keď je všetko skryté pod podlahou a jediným viditeľným prvkom je termostat na stene. Produkty Tatramat ako zariadenia pre ohrev vody s dlhoročnou tradíciou napomáhajú tomu, aby bola teplá voda dostupná všade tam, kde je to potrebné. Ochrana osobných údajov.


Ohrev vody

STIEBEL ELTRON Slovakia, s. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z 1inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem.


Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.