úterý 28. března 2017

Revize hydrantů

Revize hasicích přístrojů. Prodej hasicích přístrojů, požárních hadic. Servis a opravy hasicích přístrojů včetně plnění. Je-li to nutné, umožňujeme dočasné půjčení našich hasicích přístrojů po dobu údržby. Nezůstanete tak nezajištěni, nezůstanete bez hasicích přístrojů.


Revize hydrantů

Při revizi nástěnných požárních systémů provádím jejich kompletní kontrolu. V případě zjištěných závad jsem po dohodě s majitelem nebo provozovatelem objektu schopen uvést hydrantový systém do takového stavu, aby byl plně funkční a splňoval platné předpisy. Ruční hasicí přístroj je technický prostředek obsahující hasivo, které může být vytlačováno vnitřním přetlakem a nasměrováno do ohniska požáru. Tímto přetlakem může být akumulovaný přetlak nebo přetlak vytvořený uvolněním pomocného plynu.


Servis hydrantových systémů – kontrola a revize hydrantů Vyhláška MV ČR č. V regionu Praha o okolí provádíme nejlevnější revize hasicích přístrojů, hydrantů a dalších požárně bezpečnostních zařízení. KONTROLY HASÍCÍCH PŘÍSTROJŮ A REVIZE HYDRANTŮ. Nezbytnou součástí péče o požární ochranu ve Vašem objektu jsou pravidelné revize požárních hydrantů dle vyhl.


Pro hromosvody provedené před 1. Provádíme revize hasicích přístrojů a hydrantů. Zpracováváme požárně bezpečnostní řešení. Kontroly ( revize) hydrantů. Požární revize servis.


Samostatnost, zodpovědnost, odbornost a suprové ceny. K tomu navíc komplexní péče o vše kolem požárních hydrantů - ať už podzemních, nadzemních či vnitřních. Nejčastěji se vyskytují ve rozměrech a to Ca D25. Na některých místech ale můžete potkat ještě hydranty o velikosti B75. Tlakové zkoušky požárních hadic.


Při kontrole provozuschopnosti se kontroluje dosažený tlak hydrantu a také stav zařízení, zdali není poškozeno nebo opotřebeno a nemůže tak dojít ke ztrátě jeho provozuschopnosti. Hydranty - revize, opravy a prodej hydrantů, hasicích přístrojů a ostatní protipožární techniky. A aby požární hydrant fungoval v době, kdy má, je nutné provádět pravidelné revize požárních hydrantů , nejen proto, že je to důležité z pohledu funkčnosti, ale také to nařizuje zákon. Nikdy tedy neutratíte víc a už od deváté revize je každá další uzavřená revize ZDARMA. EPS a jejich kontroly, plynových zařízení, plynových spotřebičů, plynových kotlů,.


Instalací nevyhovující současným požadvkům na zatížitelnost, průřez středního vodiče atd. Samozřejmostí jsou také revize a opravy stávajících hydrantů. Zajišťujeme instalaci do objektů, provádíme tlakovou kontrolu požárních hadic případné opravy či výměnu.


Nabízíme dodávky hydrantů včetně příslušenství. AVK hydranty zahrnují nejen podzemní hydranty, ale i širokou škálu nadzemních hydrantů určených pro průmyslovou, běžnou, ale i historickou zástavbu. Možnost realizace úprav, nebo doplnění a rozšíření stávajících systémů, projekční služby a návrhy nových realizací, dodávky a montáže nových zařízení SHZ.


Saper, hasičská specializace zajistí prodej, revize a opravy hsicích přístrojů a PHP a skříně na PHP a příslušenství. Internetový obchod s hasicí technikou. Sněhové hasicí přístroje, práškové hasicí přístroje pro kolaudaci 183B nebo 233B skladem za super ceny. Hasicí přístroje do auta. Zpráva o provedené kontrole – Kč.


Umístění hydrantového systému. Zařízení musí být volně přístupné a nepoškozené. Ty musí být jasné a čitelné - Označení umístění hydrantu. V prvních začátcích se firma specializovala pouze na revize hasicích přístrojů a požárních hydrantů. S postupem času se však ukázalo nutností rozšířit naše služby.


V současné době vám nabízíme revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů , dveří a klapek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.