pondělí 13. března 2017

Servis bazénů

Jsme specialisté na úpravu vody, bazénové technologie a kompletní údržbu a čištění bazénů. Prodáváme a instalujeme bazénové příslušenství za příznivé ceny včetně montáže a odborného poradenství, čímž našim klientům efektivně snižujeme náklady na provoz. Servis a opravy všech druhů bazénů. Kompletní odzimování a zazimování všech typů bazénů , celoroční údržba.


Servis bazénů

Diagnostika závad a hledání řešení u zákazníka na bazénech a bazénové technologii (filtrace, chemická úprava vody, ohřev vody, zastřešení, elektropříslušenství). Péče o bazén je dosti časově náročná a zahrnuje několik standardních úkonů jejichž provádění čeká každého majitele, který chce u svého bazénu zajistit bezvadný provoz. Výstavba, servis a údržba bazénů. Váš bazén – naše starost ! Dodávky, instalace, čištění a servis. Technologie filtrace a úpravy vody.


Zahrada a vybavení zahrady Vaši zahradu založíme, vysadíme, vybavíme, zušlechtíme a udržíme v. Nabízíme své zkušenosti získané několikaletou praxí - se stavbou bazénů máme dostatečné zkušenosti a jsme schopni navrhnout optimální technologii pro privátní bazény. Naše montáž je zakázková a ne typizovaná, můžeme se při splnění technických zásad naprosto přizpůsobit Vašim požadavkům - systém ztraceného bednění a použití folií nebo betonu nám. Díky kompletním skladovým zásobám všech potřebných náhradních dílů jsme vždy připraveni provést rychlý a kvalifikovaný servisní zásah. Neopravujeme úniky vody nadzemních a nafukovacích bazénů. Zabýváme se projekcí, realizací a rekonstrukcí veřejných i soukromých zakázek v oblasti bazénů , koupališť, aquaparků, wellness a vodních atrakcí.


Ondřej Konečný, hlavní technik. Výdejní sklad Mikuláškovo nám. Specializujeme se na výrobu a montáž vnitřních a venkovních bazénů různých typů.


Realizujeme rekonstrukce bazénů , včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, montáže, zastřešení a zakrytí bazénů. S bazény dodáváme širokou škálu bazénového příslušenství. Platba hotově, Bezhotovostní platba.


Servis bazénů

Vítejte na webu Zdravím Vás. Tak, jaro nám začíná, jsem na Vás připraven. Zabývám se hlavně montáží a servisem, včetně prodeje, montáže a projektu.


Veškeré zboží, které u nás vyberete, je tedy možné po dohodě odborně nainstalovat našimi techniky (v takovém případě není nutné ho objednávat přes e-shop). Přijďte na prodejnu se vším Vám poradíme! Zveme Vás na procházku do světa krásných a výjimečných rodinných bazénů. S výběrem i realizací V. Luxusní zastřešení s nadstandarní výbavou v ceně.


Navštivte naše stránky věnující se zastřešení. BAZÉNY, STAVBA A SERVIS BAZÉNŮ. MÁM ZÁJEM O ZASTŘEŠENÍ. VÍCE NEŽ LET NA TRHU. STOVKY SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ Za tuto dobu jsme realizovali již stovky bazénů po celé ČR.


Velký bazén, velký provoz, velké starosti. Postaráme se, aby bazén ve vašem hotelu, penzionu či rehabilitačním zařízení přitahoval pozornost pouze čistou vodou. A nečekané poruchy odplují rychleji, než řeknete bazén. Nabízíme renovaci, čištění bazénů , zazimování bazénů a od zimování bazénů a dalších vodních ploch.


Prodej příslušenství k bazénům Technika, příslušenství, doplňky, chemie - zajistíme, poradíme. U bazénů vybavených automatickými systémy měření kvality vody a dávkování prostředků pro úpravu vody dále provádíme : Pravidelný servis na automatickém chemickém hospodářství, tj. H a volného chloru, seřizování chemického hospodářství, kalibrace elektrod s garantovanými hodnotami pH, Cl v bazénové vodě dle hygienických norem.


Bazén na zahradě nebo v i. Oprava a výměna světla. Světlo i žárovky lze vyměnit za plného provozu, není nutné upouštět bazénovou vodu. Dodáváme spínače protiproudu, perlátory, světla, které degradují vlivem působení bazénových přípravků. Nadzemní bazény Marimex jso.


Servis bazénů

V široké nabídce najdete vše, co můžete potřebovat pro stavbu, údržbu a provoz bazénů. Naším zákazníkům nabízíme rychlé a kvalitní dodání zboží, poradenství pro správný výběr součástek, technologie a bazénového.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.