pátek 14. dubna 2017

Automatický odvzdušňovací ventil 1 2

Automatický odvzdušňovací ventil 1 2

Maximální provozní teplota je 110°C a tlak je bar. Automatický odvzdušňovací ventil slouží k odvzdušnění topných systémů ve stavbě. Kompaktní a osvedčený design s vysokou účinností a zaručeným provozem pro vytápění a klimatizaci.


Voda v systému obsahuje vzduch, který může způsobovat korozi a snižovat přenos tepla a chladu. Capricorn odvzdušňovací klíč se zásobníkem. Tesnenia a O-krúžky sú z vhodného. Ochranný kryt vybaven ventilačními otvory. Ochrana proti možnému náhlému úniku horkého média.


Poniklovaná mosaz, nerezová pružina INOX AISI 30 plovák a páčka polypropylen, EPDM těsnění a membrána, závit M dle UNI-EN-ISO 22 P max = 6kPa, T max = 100°C. Při vypouštění média zavzdušňuje vytápěcí, chladicí a sanitární soustavy. Samotěsnící zpětná klapka zamezuje úniku vody v případě. Ventil Flexvent pracuje na principu plováku, nashromáždený vzduch způsobí pokles plováku a následné otevření odvzdušňovacího ventilu.


Automatický odvzdušňovací ventil 1 2

Odvzdušňování a zavzdušňování souběžně s odlučováním vzduchu. Provozní teplota 0-100°C. Dostupnost: ihned k odběru.


Kód: 121DN15: Výrobce: GEOS AGT s. Záruka: roky: Hlídací. VRU Ruční uzávěr pro IVAR. Nutno zakoupit celé balení ks! Skladem u dodavatele. SET - odvzdušňovací ventil , manometr, pojišťovací ventil 3bar.


CALEFFI 5DISCAL Au. Nemůžete vyplnit toto pole. Více informací K dispoz. Slúži na automatické odvzdušnenie uzatvoreného systému.


Pracují na principu plováku, který ovládá odvzdušnění v závislosti na vodní hladině v plovákové komoře. VARIA materiál mosaz CW617N Upozornění: Boční zátka neslouží k odvzdušnění systému. Přísný zákaz manipulace s. Hodnocení: Nejhorší Nejlepší Opište prosím kód z obrázku: Pokračovat. Původní cena: Bežná cena: € Special Price € s DPH-. Vaša cena: € s DPH.


Automatický odvzdušňovací ventil 1 2

Ostatní zákazníci nakúpili v: Svet. VRU: Ručný uzáver pre IVAR. VARIA: : € Spätná klapka IVAR. Hodnocení produktu:. PN 1 vypúšťací tlak max.


DPH (€ bez DPH) Kategórie: Systém vykurovania,. Nákup bez rizika: dní na vrácení. DPH 2Kč: ks: Popis zboží. Pokud chcete poslat dotaz k produtku, stačí vyplnit níže uv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.