čtvrtek 18. června 2020

Stura facile bezpečnostní list

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. REACH) a nařízení Komise (EU) č. Přípravek je určen k pročištění pouze silnostěnných plastových a keramických odpadů umyvadel, dřezů, sprch, van, WC a kanalizace. K použití nepotřebujete zvon. Uzávěr přípravku je odolný proti otevření dětmi.


Při používání je nutné vyloučit styk s kůží a vniknutí do očí. STURA FACILE (38kB PDF) Suma Auto Oven Clean D9. Jako jediný je vytvořen na bázi koncentrované kyseliny sírové a díky tomu se stává bezkonkurenční. Další informace Jiné vlastnosti výrobce neuvádí nebo nejsou aplikovatelné. Bezpečnostní varování.


Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Před použitím si přečtěte údaje na štítku. Nahrazuje verzi ze dne: 1. Jsme globální společností, která se zaměřuje na prodej rychloobrátkového spotřebního zboží.


CLP Sten tmel bitumen. Ke stažení, Brandproduct. Datum revize : Název výrobku: KRTEK – ČISTIČ POTRUBÍ. Identifikace látky a dovozce.


Rozpouští kuchyňské odpady , vlasy, tuk, papír, vatu. Nelze použít na hliníkové potrubí. Vysoce koncentrovaný prostředek na mytí nádobí s vysokou odmašťovací schopností, nepěnivý, parfémovaný, biologicky lehce odbouratelný.


Vaše cena Kč 1Kč s DPH. Dostupnost: 1-skladem. Spotřebujte do let od data výroby uvedeného na obalu. Určení: Přípravek je určený na pročištění výhradně silnostěnných, plastových a keramických odpadů umyvadel, dřezů, sprch, van, WC a kanalizace. Objevte Ajax Floral Lagoon pro zářivě čisté povrchy a příjemně svěží domov až na hod.


Dokonalá čistota, zářivý lesk, bez oplachování. Použití na podlahy v celé domácnosti, na plochy v kuchyni, koupelně apod. Vybírejte si Čističe odpadu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Výrobce: Madel Do obchodu Ageo.


Ravenna, kde žil a pracoval zakladatel Giovanni Della Cuna se svou manželkou Dinou. Biologický, vysoce účinný bio enzymatický prostředek. Uvolňuje zanesené odpadní potrubí a omezuje tvorbu zápachu.


Podporuje biologickou aktivitu septiků, odpadních jímek, lapačů tuků atd. Obsahuje nezávadné bakterie, které rozkládají organické látky usazené v potrubí, nenarušuje potrubí. Tekutý odstraňovač skvrn, díky enzymům působí rychle a efektivně. FREDY SIFON čistič sifonů a odpadů , které špatně odtékají a zároveň na preventivní čištění. Dokonale odstraní vlasy, chlupy, zvířecí srst, ale i nepříjemné pachy odpadů.


Fredy Čistič odpadů 5g, Kategorie: Čističe odpadů. Stura Facile - čistič odpadů l. Jeho účinnost nejvíce oceníte v sifonech umyvadel, dřezů,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.