čtvrtek 18. června 2020

Studny olomouc

STUDNY Doležel a Janíček, s. Studny Doležel a Janíček, s. Realizace vrtaných a kopaných studní včetně montážních šachet. Vyhledání vodního zdroje proutkařem. Vystrojení čerpací technikou - Prohlubování a rekonstrukce studní. Jsme rodinná firma, zabýváme se hlavně kopáním studní. Působíme především na Olomoucku, Přerovsku a Prostějovsku, Brněnsku a okolí.


Studny olomouc

Místo studny musí být přesně na křížení minimálně dvou pramenů. Jestliže stávající studna je jen na jednom pramenu, je otázkou času, kdy kapacita studny může směrovat k nule. Kolik pramenů se střetává v místě studny. Dezinfekce studny (dle vyhlášky státního zdravotnického ústavu) prostředkem pro dezinfekci pitné vody.


Takový postup zaručuje 1 záruku dezinfekci celé studny. Stavba studny na klíč. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Vrtání a kopání studní v Olomouci a okolí.


Studny olomouc

Vrtáné studny , vrty pro tepelná čerpadla Potřebujete na své chatě nebo u rodinného domu vyvrtat studnu? Tuto starost můžete nyní předat nám. Vrtáním studní se zabýváme více než let a tudíž máme v tomto oboru bohaté zkušenosti. Podrobnější informace o technologii vrtání naleznete v oddílu vrtané studny.


Zajišťujeme akreditované rozbory vody. Naplánovat trasu Trasa. Poslat poptávku Poptávka. Přidat firmu do hromadné poptávky. Pumpy studny KNAJBL, Sanol, spol.


Získáte levný zdroj užitkové a pitné vody pro dům i zahradu – vodu ze studny využijete při zalévání, pro zavlažovací systémy, do bazénu apod. Levné rozbory pitné, bazénové a odpadní vody. U našich vrtaných studní je samozřejmostí odtěsnění mělké nebo-li kvartérní zvodně zajílováním volného mezikruží. Svoz vzorků z celé ČR.


Příznivé ceny, poradenství a osobní přístup. Vrtané studny – Olomouc. Disponujeme oprávněním k vrtání vrtů s hloubkou přes metrů vydaným báňským úřadem.


Vrtáme do hloubky až 1metrů. Kvalita vody ve studni je především obrazem stavu studny a jejího okolí. Proto pokud jste se rozhodli vyčištěním studny sjednat nápravu k zajištění jakosti vody pro pitné a užitkové účely, je na místě uvést studnu také do odpovídajícího technického stavu. Ze studny se vyčerpá voda a vhodnou technologií se manuálně vyberou veškeré nánosy a usazeniny z jejího dna.


Plášť studny se vyčistí průmyslovým vysokotlakým strojem a opět se přečerpává voda. Pokud je ve studni znovu použitelná �. Poklopy na studny a jejich sedla. Zákrytu studny věnujte zvýšenou pozornost.


Studny olomouc

Většina z nás ví, že studny musí být opatřeny krytem. Ovšem také mnoho z nás se domnívá, že riziko pádu našeho oblíbeného domácího mazlíčka do studny , je tím jediným důvodem proč studny zakrýváme. Odstředivé čerpadlo povrchové k čerpání čísté vody například ze studny. Kč (vč.


DPH) ks skladem ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.