středa 19. dubna 2017

Betonové odtokové žlaby

PREFABETÓN-DIVIAKY ul. Lineární odvodňovací betonové žlaby spádové s pozinkovanou mříží a únosností tuny. Zakázková výroba - na poptávku. Spádový betonový žlab B1s litinovou mříží. DOPRAVNÉ ZDARMA a SLEVA přichystána pro všechny zákazníky.


Betonové odtokové žlaby

Betonové odvodňovací žlaby do průmyslových prostor a cest. Vedle silničních, zahradních a chodníkových obrubníků a krajníků, které společně oddělují silnice od chodníků a travnatých ploch, se proto věnujeme i výrobě kvalitních odtokových tvárnic a žlabovek. Podle způsobu použití jsou tyto prvky. Nerezové sprchové žlaby KNF patří k nejnižším na trhu.


Hodí se do malých prostor, kde není možnost hlubšího napojení na odtokový kanál. Pokud si vyberete sifon s průtokem 40mm, tak celková výška je pouhých 65mm. Nejčastější se používají v místech s velmi malým manipulačním prostorem.


Betonové odtokové žlaby

Odtokové žlaby betonové Slouží pro odvádění povrchových vod do kanalizačních sítí nebo odvodňovacích systémů krajiny. Krajníky se využívají pro zpevnění krajnice vozovky a společně s obrubníkem odděluje silnice od chodníků, travnatých ploch apod. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Odvodňovací žlaby a odtoky: k doručení domů nebo na prodejnu.


Voda může být svedena buď do terénu průsakem ve spárách, nebo po jejich utěsnění do vsakovací jámy, nebo do kanalizace. Příkopové žlaby slouží k vytvoření dna silničních a jiných příkopů, kterými odtéká srážková voda. Dom a záhrada - Zlaby predam bazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník.


DPH Na centrálním skladě. Prodám odtokové betonové žlaby o velikosti 55x28xcm. K vyzvednutí v Ostravě. Nabízím použité betonové žlaby - šíře 3 délka z vrchu.


Výborné při použitích v zátěžových provozech, garážích, dvorech apod. Kvalita použitých materiálů a výrobních postupů zaručuje dlouhou životnost a trvanlivost odvodňovacích žlabů. BG-Graspointner ist führender österreichischer Hersteller von Oberflächenentwässerungs-Systemen. Die Entwässerungssysteme eignen sich zum Einbau im Privatbereich, öffentlich-gewerblichen Bereich, Industriebau und im Flughafenbau.


Zjistěte, jak se vyrábí! O jejich kvalitě svědčí dvacetiletá záruka, kterou na tyto prvky poskytujeme. Hauraton oceníte zejména pro jejich odolnost, snesou totiž opravdu velké zatížení. Bez problému je využijete k odvodnění letištní plochy i parkoviště pro kamiony.


Odtokové žlaby jsou nejen vzhledné, ale především praktické: řeší problém namáhaných veřejných prostorů, kde je běžně mokro nebo je potřeba často uklízet. Pro toalety a umývárny velkých obchodních center, kancelářských budov, prádelny nebo veřejné plovárny se vyrábějí žlaby s větším objemem průtoku a větší délkou, pro použití v domácnosti. Naše výrobky obstáli v zahraničnej. Vyhledejte si nejbližší podnikovou prodejnu a vzorkovnu, kde si vybraný prvek prohlédnete, nebo v�.


LAB - velký se používá pro zpevnění dna melioračníc. Betonový kabelový žlab slouží ke krytí uložených kabelů v zemi při rozvodech elektřiny, telefonu apod. Stožárové patky železobetonové.


Betonové odtokové žlaby

Vysoká mechanická odolnost. Dokonale hladký povrch zajišťuje výborné odtokové parametry. Schéma: Rozměry žlabů C250.


Odvádějí srážkovou vodu do kanalizace a zpevňují dno odvodňovacích příkopů, čímž zabraňují jejich vymílání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.