čtvrtek 13. dubna 2017

Betonový žlab s roštem

Obzvlášť vhodný na zabudování do podlahových konstrukcí. Rošty jsou zkonstruovány tak, aby betonová hrana žlabu nebyla vidět. BGF-Z Ploché žlaby Plochý betonový žlab se zabudovanou litinovou hranou a systémem rychlouzávěru.


Betonový žlab s roštem

Prodám odvodňovací žlaby z polymerbetonu s roštem z litiny – pojezdné ks,. Vpusti i tělesa žlabů se ukládají do čerstvého betonu min. Posledním krokem je vyčištění a žlabu a osazení krycích roštů. Pojezdové zatížení 5t ( Aosobní automobil). Odtokový betonový lineární žlab s pozinkovanou mříží.


BG Silniční žlab pro nezpevněné cesty je vysoce kvalitní betonový díl pro rychlé a jednoduché uložení. Speciálně vyvinutý na odvádění povrchové vody z lesních, hospodářských cest a příjezdů. Vhodný též jako záchytná nádrž na čerpacích stanicích. ACO EuroSelf odvodňovací žlab m, litinovým roštem.


Betonový žlab s roštem

V nabídce je i žlab BARK, který věrně imituje dřevo, a ideálně jej lze použít v kombinaci s výrobky z Natural řady BARK. Inzerát žlab s roštem v okrese Beroun, cena 100Kč, od pivonkamartinna Sbazar. Popis: prodám plastový žlab s pozink.


STORA-DRAIN Light 1PP žlab s pozinkovaným roštem , A1 1m. Neohodnoceno Značka: Gutta. Měsíční splátkový kalendář od ∞Kč. Kč od 4Kč bez DPH. Elegantní řešení pro čistě sladění vzhled koupelny.


Spádované dno žlabu zajišťuje rychlý odtok vody. Při použití velkokapacitní hlavové sprchy vybírejte žlaby s roštem s vyšší průtočností. Lineární odvodnění betonové s pozinkováným roštem STANDARDNÍM.


Možnost využití i jako meliorační kanál. Betonový prvek pro vedení kabelů v zemi. S ohledem na velké množství objednávek,e-mailových dotazů a telefonátů, může docházet menšímu prodlení v doručení objednávek, stejně tak ke zpoždění reakcí na Vaše dotazy. Voda může být svedena buď do terénu průsakem ve spárách, nebo po jejich utěsnění do vsakovací jámy, nebo do kanalizace. Jako příslušenství se dodává poklop pro žlab.


Betonový žlab s roštem

Nerezové žlaby ALCA jsou uzpůsobeny nejvyšším nárokům na zabudování. Momentálně nejlevnější Nerezový žlab do sprchového koutu 70cm - sprchový žlab , který je možné koupit v České Republice. Jedná se o celonerez provedení žlabu! Pouze sifon je klasicky plastový. Kvalitní odvodňovací žlaby Mea zachycují a odvádí povrchovou vodu z ploch kolem domů, parkovišť, garáží.


Kč Polysan ROAD plastový odtokový žlab s nerezovým roštem , L=4mm Sprchový plastový odtokový žlab ROAD. Plastové tělo žlabu je vyrobeno z polypropylenu. Krycí rošt je vyroben z leštěné nerezové oceli AISI 304. SELF LINE 1z polymerbetonu.


Vhodný pro odvodnění garáží, vjezdů, zpevněných ploch a teras. Prodáme ks betonový žlab 50x25x- Odběr po dohodě Brno, MORAVOSTAV Brno, a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.