čtvrtek 13. dubna 2017

Objemové čerpadlo

Peristaltické čerpadlo je čerpadlo objemové vhodné pro čerpání tekutin. Princip práce peristaltického čerpadla spočívá v zapamatovatelnosti materiálu ze kterého je vyrobena trubice čerpadla. Tato trubice je na přeskáčku uvolňována a stlačována. Jak se rotor pomalu pomalu otáčí, hadice se postupně deformuje a menší objem kapaliny v trubici zůstane uzavřen a je.


Odstředivá neboli (centrifugální) čerpadla dopravují kapalinu točivým pohybem činné části motoru, kterým je oběžné kolo. Odstředivá čerpadla jsou oblíbená, protože mají velmi dobré vlastnosti pročerpání vody a to čisté i znečištěné, jsou poměrně nenáročná na údržbu, mají vysoké průtoky a jsou spolehlivá. Jednoduše, chladivo musí mít teplotu třeba -25°C a teplejším vzduchem s -20°C, ho dokážeme ohřát o několik stupňů výše. Samozřejmě že při takto nízkých teplotách již není tepelné čerpadlo tak účinné, ale princip tepelného čerpadla stále funguje a tepelné čerpadlo stále topí. Povrchové objemové čerpadlo k čerpání čisté vody bez abrazivních částic ze studní a nádrží.


Pro menší zavlažovací systémy, přečerpávání, retenční nádrže. Dostupné ve variantách (a kW). Jsme výhradní distributor čerpadel LEO pro Českou republiku. Tieto mazacie a napájacie čerpadlá sú vhodné pre čerpanie kvapalín, ktoré neobsahujú pevné častice, majú aspoň minimálne mazacie vlas.


Objemové čerpadlo

Poháněno bývá obvykle jiným strojem – zpravidla nějakým motorem. Elektrické čerpadlo s multifunkčným využitím je vhodné na odčerpávanie odpadových vôd z pivníc, šácht či kalu zo septikov. Zubové čerpadlo používá k čerpání kapaliny dvou ozubených kol.


Jedná se o jedno z nejběžnějších typů čerpadel používaných v hydraulických systémech. Princip zubového čerpadla je založen na tom, že zuby dvojice ozubených kol mohou unášet čerpanou látku, a zároveň těsnit, pokud do sebe zapadnou. Membránové čerpadlo je objemové čerpadlo , které využívá dvě pružné membrány, které se vzájemně pohybují dopředu a dozadu.


Jedna z membrán nasává kapalinu do čerpadla, zatímco druhá membrána vytlačuje kapalinu do vytlačného potrubí. Membrány fungují jako oddělovací stěna mezi vzduchem a kapalinou. Tato čerpadla jsou obvykle poháněna vznětovým motorem a mají odhlučněnou skříň. Zvolte čerpadlo s čerpací jehlou řady PT. Objemové čerpadlo PT je zdaleka nejlepší volbou k zaručení suchého výkopu během odvodňování staveniště.


Pístem pohybuje pákový mechanismus. SPERONI KPM objemové čerpadlo 230V (1) SPERONI KPM objemové čerpadlo 230V (1) STEELPUMPS X-AJE 100P 230V 0. W IPautomat 10m kabel (1) STEELPUMPS X-AJE 120P 230V 0. Uzavřené samonasávací čerpadlo jet se zabudovaným ejektorem. Speciální konstrukce krouživých pístů zaručuje velmi šetrnou dopravu vašeho produktu. Všechny velikosti této řady jsou hygienické, citlivé k čerpané látce, s dlouhou.


Bazénové čerpadlo BRILIX FXP 1(SS020), 2V. Pro filtrační okruh bazénů včetně slané vody. Tato odstředivá potravinářská bronzová a nerezová čerpadla jsou určena na přečerpávání řídkých kapalin v potravinářství, kde je nutno zajistit kvalitu přečerpávané kapaliny. Flexibilní čerpadla pro hygienické standardní aplikace až po komplexní sterilní aplikace s ředěnou kapalinou, viskózní média a média citlivá na smyk.


Hygienické čerpadlo s rotačními písty (rotační objemové čerpadlo ). Hadicová čerpadla jsou objemová čerpadla bez ucpávek a ventilů. Dopravované médium (viskozita až do 3mPas) nepřichází do styku s pohyblivými částmi čerpadla, ale pouze s vnitřním povrchem pracovní hadice. Blue Line objemové čerpadlo PKm je spolehlivý pomocník na čerpání čisté vody bez mechanických příměsí. Dávkovacie čerpadlá sú spravidla oscilujúce objemové čerpadlá.


Samonasávací čerpadla SVA jsou určena pro čerpání vody do °C. Presne definovaný objem kvapaliny sa pri spätnom zdvihu objemového čerpadla nasáva a pri výtlačnom zdvihu tlačí do výtlačného potrubia. Nastavenia čerpadiel sú meniteľn�. EP s přepínačem směru otáčení,.


Leo SPmponorné objemové čerpadlo 230V 37kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.