středa 12. dubna 2017

Drenáž okolo domu video

Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Jak na izolaci a drenáž suterénu, vám názorně ukážeme v instruktážním videu za použití sortimentu ze Stavebnin DEK. Nový svět zrozený z krize.


Základní příjem, daňový a sociální systém, který odmění aktivní - Duration: 1:11:31. Unsubscribe from monting praha? Co Dziś Robimy Recommended for you. Ak nemáte k dispozícii techniku, nezostáva vám nič iné, než vziať do ruky krompáč a ručne vyhĺbiť jamu. Drenáž okolo domu video.


Ve stejné fázi stavby zhotovujeme například ležaté kanalizační potrubí v přízemí. Abychom mohli začít s pracemi na drenážním potrubí, je třeba mít hotový výkop. Pokusme se tedy podívat na to, z čeho by se drenáž okolo domu měla skládat a jaké komponenty je tedy třeba nakoupit. Propustné vrstvy jako přírodní drenáž Základem odvodnění domu je bezesporu nákup kvalitních propustných materiálů, které dovedou vodu odvést jinam. Pokud máme přímo u základů domu hlínu, pak je pravděpodobné, že vlhkost půjde směrem nahoru a. Tato drenaz je vyvedena do jam a takto máme vyriesenu spodnu vodu.


Keď ale prší, voda nevsakuje, ale sa drží na povrchu okolo domu. Je toto riesenie spravne? Alebo to mam urobiť inac, resp lepšie. V prvom rade je nutné urobiť výkop pre drenáž okolo domu.


Chceli by sme mat aj drenaz okolo zakladov. Nakreslil som taky jednoduchy nacrt, ako si to asi predstavujeme. Pracovní postup jsem zvolil následovně:. Jedná se o oddrenážování kolem novostaby domu.


Drenáž okolo domu video

Pokud je vše na vaší stavbě v pořádku, a přesto vás vlhkost trápí, je čas na drenáž. Ta znamená v první řadě vyhloubení příkopu okolo domu. Příkop by měl být o dvacet centimetrů hlubší, než je výška umístění vaší hydroizolace. V první řadě se vyhloubí příkop okolo domu.


Hloubka závisí na tom, jak vysoko je umístěna hydroizolace domu. Uložit popis fotky videa. Vlhkost má na svědomí většinu problémů, které se obje­ vují u podzemních částí domů.


Zdivo pod terénem totiž ohrožuje nejen spodní, ale i prosakující dešťová voda a vlhkost obsažená v půdě. Nahlásit fotku Nahlásit video. K ochraně domu proto nestačí jen izolace, ale je třeba důsledně používat také drenážní systémy.


Ty slouží k tomu, aby byla zachycena a také odvedena nechtě­ ná. Po dokončení úprav drenáž okolo domu prezrádza len kamenistý chodníček okolo domu Kým kedysi sa robila drenáž bež šácht, dnes sa už bez nich nezaobídeme. Filtračnú stabilitu štrkovej vrstvy. U nových domov je to jednoduché - na odvodnenie sa musí myslieť už pri stavbe.


Dôležitá je predovšetkým hladina spodnej vody. Pri starších domoch, ktoré boli po vystavené ešte bez drenáže a kde sa objav. Aby však drenáž neudělala víc škody než užitku, musí se udělat správně.


Spolu s dalšími kroky, například podřezáním a dodatečnou hydroizolací základů nebo injektáží stěn, může přispět k odvlhčení domu a zabránit postupné destrukci fasád i vnitřních omítek a zdiva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.