pondělí 10. dubna 2017

Čištění topení

Čištění topení

Chemické čištění topení , napouštění topných systémů a diagnostika stavu topení termokamerou. Využíváme nejmodernější zahraniční metody a technologie chemického čištění , dodržujeme ekologické standardy. Díky našemu profesionálnímu přístupu, rychlosti realizace zakázek a odpovědnosti za vykonanou práci, poskytujeme 1 garanci našeho servisu. Ať máte ústřední topení s radiátory deskovými nebo žebrovými, právě nastal čas k jejich vyčištění před prvním zatopením.


V případě, že to neuděláte, zaplní byt smrad a prach, který se v topných tělesech střádal od jara. Před hydraulickým vyvážením otopné soustavy, které doporučujeme v kombinaci s chemickým vyčištěním. Velkou účinnost a dobrou zkušenost máme s čištěním a odkalením systémů topení v panelácích a činžovních domech.


Celé čištění , odkalení se odehrává bez zátěže pro běžný provoz domu či bytu. Proplachování a čištění podlahového topení a vytápění. Aby mělo podlahové topení maximální výhřevnost, krásně a dlouho topilo, musí se všechny větve udržovat čisté! Pravidelná údržba a čištění podlahového topení před každou topnou sezónou snižuje náklady na vytápění domácnosti.


Voda - plyn - topení Provádíme kompletní instalaci rozvodů vody, plynu a topení. Poté se pod radiátor položí plech nebo jiná větší nádoba a topení se propláchne vodou. Profesionální pomůcky Pokud nechceme experimentovat a toužíme po dokonale čistých radiátorech, je možné zakoupit pomůcky určené přímo na čištění radiátorů. Pro představu, bytový dům s celkovým počtem bytů, který nepřesáhne výše uvedený počet stoupaček, je vyčištěn během jednoho dne.


Za vysokými účty za topení může stát neudržovaný a zanešený topný systém. Víte, jak vypadá váš topný systém zevnitř? Usazeniny a koroze stojí jak za ztrátami energie, tak za počtem číslic na fakturách.


Náš chytrý systém čištění dokonale obnoví funkčnost topného zařízení a sníží náklady na jeho provoz. To vše denně znečišťuje vodu v topných systémech. Dodáváme prostředky a provádíme údržbu pro topné systémy v rodiných domech, bytových domech, průmyslových provozech, kancelářích apod. Naše firma se specializuje na odstranění nečistot a usazenin z topných systémů a radiátorů.


K tomu používáme nejmodernější vybavení a pouze certifikovanou a organickou chemii. Zařízení k proplachování vodou nebo směsí vody a vzduchu, dezinfikování, čištění , konzervování potrubních rozvodů, k provádění tlakových zkoušek a kontrol těsnosti potrubních rozvodů pomocí stlačeného vzduchu nebo vody. Také provádíme proplachování rozvodů pitné vody před prvním použitím. Dále zajišťujeme veškeré opravy a údržby v oblasti voda, topení ,sanita, plyn včetně strojního čištění kanalizace a inspekční prohlídky kanalizace. Výběr materiálu a technické řešení zcela podřídíme Vašim potřebám – pracujeme se všemi druhy materiálů dostupných na našem trhu ( plast – měď – ocel ). CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace.


Provádíme profesionální čištění topení a teplovodných soustav, čištění radiátorů, čištění kotlů a výměníků. Všeobecně doporučený interval pro čištění otopných soustav je cca 7–let. Výrobci deskových a trubkový otopných těles však doporučují čištění systému jednou za dva roky. Naše zařízení funguje a je speciálně vyvinuté a určené k čištění a proplachování vodovodního potrubí a topení.


Výhodou je komplexnost tohoto přístroje, který nabízí více jak zabudovaných programů sloužících k čištění , proplachování vodovodních trubek a tlakování pomocí vody nebo vzduchu. Voda, topení , plyn, odpady Profesionální služby - Martin Němec Nabízíme kvalitní služby v oborech topení , voda, odpady, proplachy a chemické čištění topení , údržba a čištění studny, solární systémy a pod. I když je čištění radiátoru obtížnější, za námahu rozhodně stojí. A to, ať už jde o čištění žebrových radiátorů nebo o čištění radiátorů plochých. Pokud pravidelné čištění radiátorů ve svém domě či bytě podceníte, prach , který je na nich usazený, zabraňuje standardnímu propouštění tepla.


Čištění topení

Na radiátor odkládáme různé věci, většinou mokré a odkapávající voda společně s pavučinami a prachem zanechává uvnitř špínu. Zvýší se tak účinnost vytápění a prodlouží se životnost topné soustavy. Díky vyčištění odstraníte z trubek, radiátorů a dalších komponent topení veškeré usazeniny a nánosy. Přibral jsem si proto na pomoc šikovného pomocníka - termokameru.


Nově teď děláme i čištění a proplach podlahového topení a radiátorů proplachovacím kompresorem Ropuls ! Zanesené trubky nebo i radiátory (usazeniny, kal, kámen) snižuje efektivitu vytápění radiátorů a podlahových topení o ! Zajímá Vás , jak čištění kompresorem Ropuls funguje? Pomocí tohoto zařízení lze demontovat radiátor a armatury bez nutnosti vypuštění topného nebo vodovodního systému. Vhodné pro údržbu, opravy a rozšiřování potrubních systémů. Metodou zmrazení topení provádíme výměny starých litinových a ocelových radiátorů za deskové a za moderní barevné radiátory, které se vyznačují tloušťkou nepřesahující 10cm.


Tento typ topného tělesa má rozvody vedené těsně nad podlahou, lze je navíc skrýt, a proto již nepůsobí jako rušivý prvek na středu stěny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.