středa 12. dubna 2017

Elektro novák cb sro třída 5 května lišov

Obchodní rejstřík firem, živnostenský rejstřík osob, rejstřík firem, ares, justice, rejstřík. Nabízíme domácí elektrospotřebi. Elektro Novák CB , s. Prodej kuchyňského vybavení, zakázková výroba kuchyňských linek a nábytku. Pro zveřejňování vašich Akčních nabídek musíte mít aktivován program Pro nové zakázky (AXImarket).


Zobrazit profil v mobilu (QR kód) 49. Upozorněte mě na akční nabídky a slevové ku. Základní údaje o ulici třída 5. Lišov Na adrese třída 5. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat. Zabýváme se elektroodpadeZajišťujeme zpětný odběr, recyklaci a likvidaci elektro odpadu.


Naše služby jsou k dispozici pro jednotlivce, ale i firmy. Kuchyňské studio - kuchyně včetně spotřebičů na míru, kuchyňské linky. Borovany 14 Borovany, Cze.


ELLI MONTÁŽE A REVIZE ELEKTRI. NÁZEV: SECURE HOME CB s. Výrobce kuchyní, dále vybavení j. Zahrnout do poptávky. Chci levně nakoupit Více informac í. Poslední zákazník: , Jednoduché vybavení.


Vyberte si svůj vysněný nábytek jednoduše a přehledně bez zbytečné návštěvy obchodů Vyřiďte vše z poh. Stanislav Dušák třída 5. Změna sídla z třída 5. Daniel Korčák, změna adres. UP nábytek - HIKVA spol. Provozujeme internetový a kamenný obchod se zaměřením na elektro , bílé zboží, vestavné spotřebiče a elektrospotřebiče.


Dopravu zajistíme u vybraných výrobků po celé ČR zdarma. Dodáváme lednice, mrazničky, vinotéky, pračky, myčky, sporáky, dřezy, vestavné. Prodej, servis a montáž elektronické zabezpečovací signalizace, průmyslových televizí, společných televizních antén, satelitní techniky, kamerových systémů a strukturované kabeláže. Prodej nožířského zboží – kuchařských a řeznických nožů, nožů pro domácnost a volný čas, nůžek, potřeb pro kuchaře a řezníky.


Internetový prodej a kamenná prodejna malých, velkých i vestavěných domácích spotřebičů. V našem sortimentu naleznete pračky a sušičky, sporáky, chl. Hodnocení firem na JobInsider. Najdete zde názory na zaměstnavatele, zkušenosti a také pracovní nabídky.


Společnost s ručením omezeným. V jejím vedení se dosud vystřídalo osob. Okresní soutěže sálového fotbalu v okrese Č. Budějovice zakončily základní část. Rekordní počet bodů nasbíral v extralize první Rudolfov (39), nejvíce gólů vsítil v 1. První dva celky z každé soutěže postupují rovnou do semifinále vyřazovacích bojů. Provádíme profesionální opravy brzdových třmenů pro nákladní automobily, autobusy, návěsy a přívěsy.


Kompletní seznam firem a živnostníků se jménem začínajícím písmenem E. Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku, živnostenského rejstříku či insolvenčního rejstříku).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.