pondělí 3. dubna 2017

Festo rychlospojka

Bez okolkov k správnej rýchlospojke. Bezpečné riešenie pre každý spoj. FESTO Range overview. Připojení vedení (šroubení) a spojovacích prvků vedení s nátrubky pro hadice.


Typické tvary nástrčných šroubení a spojek jsou: přímé, L, T X, Y. Nástrčné spojky a šroubení pro snadnou montáž plastových hadiček o vnějším průměru - mm. Použití pro aplikace s nižšími nároky na mechanické namáhání spoje ve vzduchotechnice. Kup teď 6Kč s dopravou 8Kč.


Popis předmětu keyboard_arrow_right. Náklady na přepravu a platba keyboard_arrow_right. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Nevyplňujte toto pole: Informace pro Vás. Konektor závit vnitrní.


Festo rychlospojka

Všechny údaje se rozumějí jako nezávazné směrné hodnoty! Spojovací matriál slouží k jednoduchému spojení hadic a příslušenství pro stlačený vzduch. Jako spojovací materiál můžeme použít spojky, rychlospojky či šroubení v nástrčném systému nebo s převlečnou maticí.


Prípojky a spojky nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Mosazné, plastové a nerezové maticové nebo rychlonásuvné šroubení pro rozvody vzduchu a vody. Ocelové nebo nerezové kohouty pro vysokotlaké rozvody oleje, vody nebo plynu.


Mosazné niklované kohouty pro nízkotlaké vzduchové rozvody. Nabízím k prodeji cca ks rychlospojky festo KS2-CK-4. Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS.


Rychlospojka FHS-F (různé výrobky) - Objednejte do 21:0 zaslání téhož dne. Mnoho klientů využívá před nákupem reference o zboží i obchodu ze zbožového srovnávače Heuréka. Festo rychlospojka se zavitem.


Prodám štípačku na přesílené dřevo, délka stípaného. Hadice na vodu a kapaliny. Dôležitý OZNAZ dôvodu šírenia nákazy koronavírusom a ochrany Vaseho zdravia a zdravia našich zamestnacov, pozastavujeme až do odvolania výdaj tovaru s osobným odberom a taktiež platbu v hotovosti prípadne platbu na dobierku.


Pneumatické značky 16. Základní sada, umělohmotné provedení, obsahuje 1x kohoutový přípoj, 1x rychlospojku, 1x rychlospojku s uzavíráním vody. Upevňovací dráp z nerezové oceli uvnitř armatury bezpečně drží potrubí, aniž by poškodil jeho povrch. Funkce: Hydraulické rychlospojky uzamknou zástrcku a mufnu v odpojeném stavu.


Spojení spojovací mufny a spojovací zástrcky se provádí sešroubováním rucní matice. Pri odpojování se ventily zavrou dríve, než se odpojí poloviny spojky. Proto brání vstupu vzduchu do vedení. Category B: Chief Executive of Nominated Facility: Nader Imani CEO. The company offers solutions for learning and retention in various.


Plan your visit to the trade fair and coordinate your. This platform models the stations. Tyto rychlospojky jsou určeny pro dopravu vody a. Kvalitní rychlospojka a hadicové spojky vám při sestavení automatické závlahy ze.


Hozelock ušetří spoustu, práce, času a vody. Bajonetová rychlospojka pro užitkovou vodu. Zahradní program - systém pro spojování zahradních hadic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.