čtvrtek 13. dubna 2017

Gardena kovový vozík na hadici 60

Gardena kovový vozík na hadici 60

Na cívku na hadici se vejde maximálně m 13mm hadice, m 15mm hadice nebo m 19mm hadice. Díky tomu všemu je kovový vozík na hadici od společnosti GARDENA zdatným pomocníkem při zalévání. Neplytvá sa žiadna voda a pivnica, garáž alebo kôlňa zostanú suché.


Vďaka tomu všetkému je kovový vozík na hadicu od spoločnosti GARDENA zdatným pomocníkom pri zalievaní. Alternativní produkty. Gardena kovový vozík na hadicu je tak zdatným pomocníkom pri zalievaní. Na kovový vozík Gardena můžete snadno pomocí kliky s volnoběhem navinout až m hadice. Gardena vysokou stabilitu a jeho držadlo lze nastavit do potřebné výšky.


Integrovaná protikapací funkce zabraňuje úniku vody po použití. Hadice se navíjí pomocí velké pevné kliky s plastovými. Umožňuje úsporné skladování zahradní hadice a pohodlné používání. Díky skládací podpěře při navíjení hadice nic nezavazí. Speciální tvar a vysoká poloha kol.


Gardena kovový vozík na hadici 60

Má široký rámový podstavec pro vysokou stabilitu. Stabilní kovový buben s práškovou povrchovou úpravou zaručuje odolnost a volnoběžná ruční klika pohodlnost manipulace. Je vybaven stopkou proti odkapávání, ta. Další informace Klíčové vlastnosti kovového vozíku na hadici GardenaPřepravní stojan na hadici o délce až metrůSkvělý pomocník při zalévání rozlehlejší plochySnadné navinování hadice pomocí kliky s volnoběhemŠiroký rám zajistí stabilitu i při silnějším.


Kovový vozík na hadici od společnosti Gardena bude váš zdatný pomocník při zalévání. Pomocí ruční kliky s volnoběhem lze hadici snadno navinout. Nechybí stopka proti odkapávání, odolnost vůči mrazu a vedení hadice na tuhém kovovém rámu nad bubnem. Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Vozík na hadici kovový AquaRoll M - sada Gardena GAR.


Gardena kovový vozík na hadici 60

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Statistika hodnocení produktu. Hodnocení produktu: průměr z hodnocen í. Doporučení od zákazníků.


Hadici lze snadno navinout klikou s volnoběhem. Vozík stojí na místě, i když například silněji zatáhnete za hadici. Držadlo pro tlačení lze nastavit na. Technické špecifikácie.


Záruka spoločnosti Gardena. Sortiment výrobkov GARDENA - to je všetko, čo Vaša záhrada potrebuje. Vozík je proto vhodný také pro střední až větší zahrady. Prohlédněte si podobné produkty: Tričko bílé s logem LET¨S DOIT.


Akční cena 17Kč. Kč Cena je uvedena včetně RP a DP. Velká kolečka pro snadnou manipulaci vozíku po trávníku. Boční vývod na hadici pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.