pátek 7. dubna 2017

Ponorné čerpadlo alko

Ponorné čerpadlo alko

To jsou znaky ponorných čerpadel od společnosti AL-KO. Slouží k odvodňování a zavodňování a dopravují jak čistou, tak i silně znečištěnou vodu. Okrem toho nájdete v našom sortimente aj kombinované modely: ponorné čerpadlá AL-KO Twin spájajú čerpadlo na čistú vodu a čerpadlo na znečistenú vodu v jedinom zariadení. Rovnako hriadeľ motora je z ušľachtilej ocele, to.


Je to skutočne kvalitný produkt od AL-KO , ktorý. Kvalitní ponorné čerpadlo pro plošné nebo rychlé čerpání čisté vody. Hľadáte ešte alternatívy? Výkonné benzínové motorové čerpadlo pre veľké množstvá vody Silný 4-taktný motor s ľahkým štartovaním Nosné držadlo pre šikovný transport Mobilné a flexibilné, použiteľné. Výkonné elektrické kalové čerpadlo vhodné i pre náročné kvapaliny s väčšími pevnými časticami do milimetrov.


Zariadeniu nechýba ani praktický plavákový spínač. Toto ponorné tlakové čerpadlo spojuje výhody zahradního a ponorného čerpadla, tzn. Jejich konstrukce umožňuje snížit sací límec čerpadla, takže je lz. Potřebujete odčerpat pouze čistou vodu? Nabízíme ponorná čerpadla na čistou vodu.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Prosím, použijte minimálně znaky! A to z viacmenej priemernej hĺbky metrov, čo je taký priemer kategórie.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Toto čerpadlo spája v sebe výhody záhradného a ponorného čerpadla, t. Spoločnosť GARDENA ponúka výkonné záhradné tlakové čerpadlá nielen za zalievanie záhrady. Ideálne na odčerpávanie a prečerpávanie vody z bazénov, zásobníkov, studní alebo zaplavených pivníc. Potrebujete výkonné ponorné kalové čerpadlo ? Ponúkame ponorné kalové čerpadlá tiež lacno!


Zobrazit Detail produktu. Výrazem ponorné čerpadlo se dnes rozumí většinou soustrojí čerpadlo -elektromotor. Možnost ponoření tak limituje technická úroveň utěsnění elektromotoru.


Dodacia lehota: Vypredané. Skladom SETTE DEEP s plavákom. Ponorné vibračne čerpadlo NEMO. Na čerpanie vody, špinavej vody bez obsahu fekálií a splaškov používame ponorné kalové čerpadlá s plavákom.


Ponorné čerpadlo alko

Informácie V diskusii ku kategórii nie je žiadny príspevok, buďte prvý! Kč Posledních pár kusů za tuto cenu! Dostupnosť Do pracovných dní. Ibo - SDMponorné čerpadlo na vodu. Doprava cena za dopravu 100.


Díky speciální technologii hnacího kola vhodná i do extrémních podmínek. Optimální ochrana proti korozi pro dlouhou živostnost. Do moderních koupelen zapadne jednoduchá hranatá vana. Moderní akrylátová vana včetně podpěr (vanové nožičky) 170x70.


Aqualine JIZERA vana 170x70x39cm akryl. Garantovaný průtok díky geometrii hnacího kola Vortex. Včetně univerzální úhlové přípojky. Silné a solidní s dostatkem. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Elpumps Čerpadlo Neptún kalové do septiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.