úterý 4. dubna 2017

Pvc pásy

Pvc pásy

PVC pásy do vrat a dveří s častým průjezdem mechanizace či se zbožím zabaleným ve streč fólii. Pás má dvoumilimetrové podélné vertikální výstupky pro snadnější průjezdnost. PVC pásy se mezi sebou, na vozíky a na přepravované zboží nedotýkají celou plochou, ale jen danými výstupky, tudíž průjezdnost je snažší a díky tomu i delší životnost PVC pásů.


Pvc pásy

PVC pásy dodáváme v různých šířkách, délkách a pevnostech podle potřeby zákazníka. Lze vybrat z různých charakteristik povrchových úprav, které vyžaduje druh přepravovaného materiálu. Dopravníkové pásy z PVC jsou určeny pro všeobecné použití.


Při výrobě a skladování se používají pro přepravu drobných dílů nebo balíků. Predaj PVC závesov a riešení na mieru od r. Nedeformované ceny Garancia kvality produkcie. Najširšia ponuka vyráb.


Hydroizolační fóliové pásy firmy Protan byly díky své unikátní protiskluzové úpravě používány na aplikacích, do té doby pro PVC systémy značně netypických, už od svého počátku. Tam, kde se na šikmých a pohledových střechách, pokrytých PVC pásem jiných výrobců, značně nepříznivě projevuje odrážení a lom světla v celé ploše jednosměrně a vzniká. Pri výrobe a skladovaní sa používajú na prepravu drobných dielov alebo balíkov.


Veškeré pásy vyhovují nejpřísnějším průmyslovým standardům dle platných norem. Po rozhrnutí clony se plastové lamely ihned vrací do původní polohy a zamezuji vyvětrávání prostoru. Kyvná vrata je možné instalovat všude tam, kde je kladen velk. Plexisklo nebo lehčené PVC je materiál ideální pro reklamu a designové prvky.


V oblasti stavebnictví lze použít technické plasty, které zahrnují polyamidové tyče a bazénové polypropylenové desky. Umělohmotné měkčené PVC pásy , které jsou ideální jako pružná protiprůvanová výplň vrat. PVC pásy pro lamelové clony - 100x2mm průsvitné PVC pásy typ normál vyrobené na míru - cena na bázi bm.


Aktuální slevy: Po vložení zboží do nákupního košíku na Vás čekají skvělé slevy, které se Vám odečtou z nákupní ceny. Ale i zde platí – nabídka firmy je mnohem širší, e-shop zabírá nejčastěji požadovaný sortiment. PVC fólie pro teploty až do -40°C s UV filtrem určené do chladírenských a mrazírenských prostor, tloušťka až 4mm, šířka 1až 400mm. NA NAŠEJ WEBOVEJ STRÁNKE.


PVC záves, pvc -závesy, predelenie priestorov, predelenie priestoru, PVC záves, zváračský box, lamelový záves. Vinylové podlahy si právem získávají stále větší oblibu. Jsou skvělou volbou do bytových, i komerčních prostorů.


Jedinečnost vinylové podlahy je v její snadné instalaci, nenáročné údržbě, vizuální atraktivnosti, odolnosti a tichosti. Goldea vianočný bavlnený obrus - vzor zlaté vločky na bielom - oválny 1x 2cm. Tesniace pásy slúžia na utesnenie pracovných a dilatačných škár, môžme ich pokladať do vnútra, alebo z vonkajšej strany. Zaručuje dobré mechanické spojenie s betónom a spoľahlivo tesní pri prieniku vody.


JEDI Kunststofftechnik GmbH was founded in the mid 90s and has had its headquarters in Eitorf, North-Rhine Westphalia ever since. First-class plasticized PVC products, exceptionally high quality standards as well as specialist and qualified employees have been the basis for our international success up to today. Pás proti vtákom PVC šírka 150mm, dĺžka rolky 5m- Pás proti vtákom PVC šírka 150mm, dĺžka rolky 5m.


Pásy proti vtákom hliník, PVC. Priehľadné PVC pásy sú vhodné pre vytváranie samostatných priestorov alebo ako priechodné bariéry v rámci chladiarenských dverí pre zabránenie prestupu teplého vzduchu počas otvorenia hlavných dverí. Nosná konštrukcia je z nerezovej ocele AISI 304.


Pvc pásy

PVC pásy majú hojdacie zámky, ktoré sa uchytávajú na vrchnú konštrukciu. Profilové dopravné pásy. Stierače dopravných pásov. Valčeky dopravných pásov.


Gumotextilné pásy pre všeobecné použitie Viac informácií. PVC dopravné pásy Viac informácií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.