úterý 4. dubna 2017

Páková baterie vanová

Páková baterie vanová

Páková vanová nástěnná baterie TD 022. Sprchová sada (hadice, růžice, držák sprchy) není standardní součástí dodávky a je nutno ji dokoupit zvlášť. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Navíc vanové baterie za trvale nejnižší ceny. V chromovém provedení.


Páková baterie vanová

Zpět Dostupnost produktu na prodejnách. Chvilku strpení, načítáme pro vás. Vodovodní baterie navržené předním designérem Kryštofem Nosálem, funkční a krásné. Vybírejte baterie k umyvadlu, vaně nebo sprše z nabídky firmy Ravak.


Oblíbené omítkové baterie s pákou rozličných designů, které pasují do každé moderní koupelny, jsme do našeho sortimentu zařadili právě. Nabízíme umyvadlové baterie , vanové , sprchové, bidetové, podomítkové, termostatické, výtokové,. Elegantně prohnutá páka umožňuje hladkou a precizní regulaci teploty a objemu tekoucí vody, zatímco automatický přepínač slouží ke směrování proudu vody mezi vanovou výpustí a sprchou. Výpusť byla přesunuta mírně nahoru, díky čemuž je výsledný produkt elegantní, odlehčený a dokonale sladěný s moderními koupelnovými interiéry.


Termostatická vanová nástěnná baterie Termo 100. Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené d. Vanová baterie do podlahy Chrome Vanová baterie do podlahy Chrome. Vanová nástěnná páková baterie Houston W1Bílá.


Rozteč baterie 1mm. Baterie vanová nástěnná páková se sprchovým setem. Přidat do seznamu přání. Maier Mini Star, chrom. Retro páková vanová vodovodní baterie včetně příslušenství v povrchové úpravě chrom.


Zvolit variantu (21). Pečlivě zpracované chromové baterie se vyznačují klasickým a nestárnoucím stylem. Díky nejnovějším použitým technologiím výborně vypadají a budou vaši koupelnu zdobit po dlouhá léta. Vanová páková baterie bez sprchové sady, rozteč 1mm, chrom Koupelnové baterie Dino představují kvalitu za dostupnou cenu.


AQUALINE nástěnná páková baterie , rozteč 150mm. Blackie je vyrobena z kvalitní mosazi s elegantním matným černým povrchem. Paneláková baterie bez sprchy 1m.


Páková baterie vanová

Sapho KAI nástěnná vanová baterie , chrom. Skladem (ks) dodání do hodin nebo ihned na prodejně. V žádné domácnosti se neobejdete bez vodovodní baterie.


Potřebujete vodovodní baterie sprchové, umyvadlové, dřezové, bidetové, podomítkové a vanové. Oceňte jejich kvalitu a především široký výběr. Máme mnoho druhů s pěkným designem, které podtrhnou krásu vaší koupelny či kuchyně. Popis: Prodám použitou vanovou pákovou baterii značky Titania.


Quick reaction - rychlý a přesný termostatický ventil - Eco. Vanová – sprchová páková podomítková baterie , chrom Obliba série baterií Lyra je dána nejen trvale nízkou cenou, ale také jednoduchým užíváním díky ergonomickým páčkám. Podomítková vanová sprchová páková baterie s přepínačem v chromovém provedení obsahují vysoce kvalitní keramické kartuše Optim Eco, které výrazně šetří vodu. Vanová a sprchová páková baterie z oblíbené kolekce CAE 7se skládá ze tří prvků, které buď umístíte přímo na vanu nebo do přizdívky těsně u vany tak, aby do ní dosáhlo elegantní obloukové ramínko. Z ruční spršky s praktickou plastovou výplní kouká pouze sprchová rukojeť.


Můžete koupit v našem obchodě od 0Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.