středa 5. dubna 2017

Revize plynu praha 4

Jan Komín - revize plynu Jihočeský kraj. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba TONKA, s. Provádím výchozí a provozní revize i kontroly plynových zařízení. Zaměřuji se zejména na oblast domovních plynovodů a spotřebičů do kW. Mými zákazníky jsou bytová družstva, společenství vlastníků, realitní kanceláře i jednotlivé domácnosti.


Plyn servis a revize plynu. Montáže plynových spotřebičů. Součástí montáží plynových kotlů i dalších spotřebičů mohou být u nás konzultace, který spotřebič je vhodný a dále výrazné slevy na tyto spotřebiče registrovaným zákazníkům. Disponujeme zázemím a moderní technikou.


Provádíme montáže nových kotlů případně jejich výměny za staré. Poskytujeme non-stop havarijní servis ze dvou výjezdových míst v Praze. Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis. Kontaktovat nás můžete na uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu. Montujeme, servisujeme a opravujeme plynové kotle značek Thermona, Immergas.


Revize plynu praha 4

Revize plynu Home Nabídka. Pražská plynárenská Servis distribuce, a. Cena revize přívodu plynu se pohybuje kolem 9korun. Nabízíme montáže rozvodů topení, vody, odpadů, plynu , a to ze všech běžně. Skip to primary content. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Obrátit se na nás můžete zejména s výměnou plynových kotlů, připojením sporáku, varné desky či trouby. Pokud hledáte spolehlivou firmu pro revizi a servis plynových spotřebičů, zvolte služby společnosti Plynoservis Praha. Další služby nabízené našim zákazníkům.


Oprava, údržba, uvedení nových spotřebičů do provozu, záruční a pozáruční servis, pravidelné revize kotlů, montáže nových zařízení včetně kompletních dodávek topení a plynu , montáž a demontáž radiátorů, kotlů a rozvodů, osobní konzultace, pomoc s výběrem vhodných spotřebičů. Nonstop služba voda, topení, plyn a odpady. Vše za příznivé ceny.


Specialisté na revize ! Neúčtujeme dopravní náklady! Mezi námi běžně poskytované služby patří zejména instalace a opravy elektrických rozvodů, elektro revize , montáže hromosvodů, instalace televizních antén, realizace osvětlovacích systémů a další. Nabízíme revize plynu v kotelnách, bytech, rodinných domech, činžovních domech.


Zajišťujeme úklidové práce, vyklízení bytových i nebytových prostor či odvoz odpadů. Zajistíme pro Vás revize plynových zařízení, domovní plynovody, dodání a montáž spotřebičů, dodatečné zatěsnění plynovodů metodou BCG - GAS. Doporučujeme Doporučené záznamy.


S tímto složitým výběrem Vám rádi poradíme a díky širokému sortimentu v oblast vytápění Vám můžeme sestavit technologii přímo na místě dle Vašich požadavků. Praha - Krč, Za Zelenou liškou 967. V případě požáru pojišťovna zkoumá, zda byly v pořádku elektroinstalace, a v návaznosti na to určuje výši plnění.


Provozní revize plynových zařízení Dle vyhlášky č. Sb se provádí pravidelně jedenkrát za tři roky. Při provozní revizi se provádí kontrola funkčnosti a těsnosti Hlavního Uzávěru Plynu , kontrola funkčnosti a těsnosti podstoupačkových uzávěrů plynu , kontrola všech rozebíratelných spojů na těsnost, kontrola funkčnosti a těsnosti spotřebičových. Hledáte nejbližší pobočku PRE v Praze ? V tom případě jste na správném místě, všechny údaje u nás najdete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.