čtvrtek 11. května 2017

Betonový žlab tk 2

TK kabelový patník telefonní patník podkladová. Výroba betonového zboží. Betonový prvek pro vedení kabelů v zemi. Jako příslušenství se dodává poklop pro žlab.


Možnost využití i jako meliorační kanál. Katalog betonových výrobků ŽPSV a. Technické podmínky dodací. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Ostatní prefabrikáty pro inženýrské stavby. Meliorační deska MD IV. Prefabrikáty pro báňské stavby, tunely, metro. Nespojovaný železobe. Celkové množství 1bm.


Betonový žlab tk 2

DPH Zľava € Množstevné zľavy. Deska krycí pro betonový žlab 500x300x4 KD III 12Kč. Počet ks na paletě: 80. Other prefabricated elements for civil engineering works.


Reclamation slab MD IV. Unconnected reinforced concrete segmen. Odvodňovací betonové žlaby jsou vhodné pro napojení na zpevněné plochy. Zahradní nádoby - betonový žlab nepravidelný II.


Kč ve obchodechPorovnat ceny. KA drenáž, drenážní trubka, trubky drenážní, odvodňovací trubky, betonový žlab TK betonový žlab KZ , betonový žlab T2N, zákrytová deska KD. Průměrné lomové zatížení, kN. Možno použít rovněž jako odvodňovací žlábky pro dešťovou a. Dostupnosť: Na objednávku -dní. Spádový betonový žlab B1s litinovou mříží.


Lineární odvodňovací betonové žlaby spádové s litinovou mříží a únosností 1tuny. Zakázková výroba - na poptávku. Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST.


Betonový žlab tk 2

O jejich kvalitě svědčí dvacetiletá záruka, kterou na tyto prvky poskytujeme. FRLSOH Dca,CLT ochranou proti hlodavcům. Jednotková cena bez DPH 19K č. Voda může být svedena buď do terénu průsakem ve spárách, nebo po jejich utěsnění do vsakovací jámy, nebo do kanalizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.