pondělí 29. května 2017

Kominictví praha

Zároveň si držíme přehled o aktuálních předpisech a průběžně si doplňujeme vzdělání, aby byly naše služby co nejlepší. Kominictví je naší prací i koníčkem a věřte, že je to znát. Maximální spokojenost. Zakládáme si nejen na kvalitě odvedené práce, ale také na rychlosti realizace, profesní odborností a vstřícnému přístupu ke všem zákazníkům.


Kominictví praha

Neplátci DPH můžete navštívit partnerskou firmu. REFERENCE a SPOLUPRÁCE. DÁLE VÁM NABÍZÍME SLU ŽBY V TĚCHTO OBLASTECH: VODA, PLYN, TOPENÍ. REVIZE PLYNOVÝCH ZAŘÍZENÍ. PASÍŘSTVÍ, VÝROBA NÁBYTKU.


Kontrola a čištění spalinových cest dle vyhlášky č. Seznam kominictví v ČR. Najděte si svého kominíka, zadejte poptávku, napište recenzi a mnoho dalších možností. Zpočátku se tímto povoláním u nás zabývali pouze Italové, jež přivandrovali z okolí Milána. Rozšíření kominického zaměstnání na venkov zaznamenáváme až v 19. Majitel, pan Jiří Souček, který je jedním ze dvou zakladatelů společnosti, je vyučeným kominíkem a svému oboru zůstal věrný.


Na kominictví Praha jsme ti nejpovolanější. Pokud vám záleží na bezpečnosti, obraťte se na odborníky. Postaráme se o veškeré služby spojené s Vaším komínem.


Co všechno můžeme nabídnout? Pravidelnou revizi komínů, vložkování komínů pevnými i ohebnými nerezovými vložkami, třísložkové odkouření horolezeckou technikou, čištění komínových průduchů. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Ladislav Schröter, Milan Hlaváček, Jindřich Drobílek,. K nejčastějším rekonstrukcím patří vložkování komínových těles.


Kominictví praha

Vážení zákazníci, právě jsme pro vás spustili novou webovou stránku. Doufáme, že vám zpříjemní objednání našich služeb. Těšíme se na spolupráci!


Komín je neodmyslitelný architektonický prvek každé budovy. Komíny prodáváme, stavíme, čistíme, frézujeme i revidujeme. Rodinná firma Komíny Pechlát, to je osobní přístup a poctivá práce. Je tu pro Vás Kominík Praha , kominictví Praha , kominíci Praha.


Kominictví praha

Jsme odborníkem na komíny a vše kolem. Profesionálním způsobem provádíme revize komínů, vložkování komínů a další práce. Prostřednictvím naší společnosti máte možnost získat kompletní servis, zajišťující bezproblémový a bezpečný provoz Vašeho komínu.


Hledáte kominíka v Praze? Potřebujete provést revizi komínů? Sháníte, kdo Vám vyčistí komín?


K neodmyslitelné výbavě kominíky odedávna patřila dlouhá stočená Vymetací kartáč, nazývaná štosák, malá Vymetací kartáč - čimperlík, dále delší pevná šňůra s koulí a škrabačka. Jsme kominictví s více než lety praxe a zkušenostmi. Převládá u nás přátelský přístup a vždy se snažíme vyhovět. Chcete se obrátit na kominictví se skvělou pověstí, dlouholetými zkušenostmi a dobrými referencemi? Provádíme veškeré kominické práce.


Mezi naše spokojené zákazníky patří lidé z lokalit Praha a Praha zápa Kladno, Slaný, Beroun, Kralupy nad Vltavou a okolí. O komíny se staráme ze všech úhlů pohledu. Od běžného čištění a údržby až po výstavbu komínů, vložkování a příslušné revize.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.