úterý 16. května 2017

Monitorování kanalizace

Díky složité dostupnosti a povaze kanalizačního systému bývá však velmi obtížné zaměřit a vyhodnotit příčinu tohoto problému. Proč se provádí monitoring? Monitorování kanalizace , revize kanalizace TV kamerou. Když kanalizační potrubí přestane plnit svůj účel, je nutné co nejdříve problematickou oblast najít a provést v ní potřebnou opravu nebo čištění.


Toto provedení přenosného barevného zařízení je určeno pro domovní kanalizace včetně přípojek. Zavedení kamery se provádí přes. Průzkum kanalizace za pomocí speciální kanalizační kamery. Frézování kanalizace.


Odstranění pevných inkrustací a kořenů z kanalizace. Pro občany i firmy provádíme vysokotlaké a strojní čištění kanalizace , monitoring kanalizace , vývoz jímek a septiků, frézování a proplach potrubí, čištění stoupaček, bezvýkopové opravy potrubí, likvidace kalů a servis čov. Kromě čištění a revize kanalizace a čištění odpadů můžeme zákazníkům nabídnout také čištění jímek. Monitoring (revize kanalizace TV kamerou) Počítačem řízené tlakové zkoušky. Lokalizace a trasování potrubí.


Monitorování kanalizace

Vysokotlaké čištění kanalizace a domovních odpadů. Strojní čištění domovních odpadů. Opravy havarijního stavu kanalizac�.


Neváhejte se na nás obrátit pokud máte problémy s. ZEMAN - Čištění kanalizace s. Služby poskytujeme pro: Byty, domy, bytové domy, firmy, instituce a obce. Můžeme Vám nabídnout široké znalosti problematiky kanalizace a odpadů. Pro monitorování kanalizace používáme nejmodernější techniku s různou. Kamera IBAK Panoramo, která disponuje dvěma digitálními přístroji s vysokým rozlišením, umístěnými vpředu a vzadu. Objektiv každého digitálního fotoaparátu je vybaven speciální optikou s polokulovým obrazem s úhlem otevření 1°.


Není dobré podceňovat příznaky ucpání kanalizace a včas potrubí vyčistit, než později vše vykopat! Zkoušky vodotěsnosti kanalizace a šachet vzduchem. Bez výkopové opravy a sanace kanalizace. Vytyčování kanalizace.


Pronájem těsnicích vaků. Pracujeme rychle, kvalitně a spolehlivě. Revize kanalizace provádíme v závislosti na typu kanalizační sítě pomocí přenosných zařízení pro monitorování kanalizace. Jde o monitorovací kamery s vysokým rozlišením, které jsou vyrobené z velmi odolných, speciálních materiálů.


Záběry z vyčištěného úseku kanalizace v ulici Lidické ve Středoklukách. Poskytujeme čištění kanalizace a čištění odpadů s maximální účinností. Provádíme revize kanalizace všech druhů i revize domácího odpadu.


Zaměřujeme se na kompletní servisní služby v oblasti kanalizací. Nabízíme profesionální revizní a trasovací služby: revize kanalizace , monitorování a trasování kanalizací. Prohlídka kanalizace kamerou je nejrychlejší způsob, jak provést revizi kanalizace a tím zjistit aktuální stav vnitřních stěn odpadového potrubí.


Kontrola odpadů pojezdovou kamerou umožňuje upřesnit druh usazenin, změření velikostí prasklin, přesahu hrdel, ovality a spádu potrubí. Kamerová zkouška kanalizace se záznamem délky kontrolovaného úseku co nejrychleji. Vyčistíme vám domácí přípojky, domácí odpady od dřezů, umyvadel, pisoárů, toalet, sprchových koutů apod. Dále zmonitorujeme stav vašeho potrubí pomocí kamerového systému, který lze i nahrát na vizuální techniku (dvd). BJ SERVIS: kompletní přehled služeb.


Tlakové čištění dešťové kanalizace a svodů. Prosadit se ve výrobě a prodeji techniky určené pro čištění kanalizace , monitorování kanalizace , frézování kanalizace a opravy kanalizace. Průběžně přicházíme se stále novými technickými přístupy, metodami a řešeními, které se týkají našeho výrobního programu a služeb. Sledujeme technologický vývoj a reagujeme na něj.


A to vše ve snaze být stále lepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.