pátek 26. května 2017

Průmyslové vodoměry

You No Longer Need To Suffer From Being Targeted. End The Harassment Now! Psychotronic Attacks. Průmyslové vodoměry WOLTEX.


Vyberte si mezi vodoměry na studenou vodu, horkou vodu, měřícími mechanismy a filtry.

V příslušenství dále naleznete vysílače impulsů OPTO a REE datové a impulsní systémy HRI-MEI nebo počítadla a dávkovací zařízení. Nabízíme ověřování vodoměrů všech rozsahů. Pro firmy ověřujeme průmyslové vodoměry až do DN 300. Poskytujeme komplexní služby v oblasti oprav a servisu pro vodoměry , měřičů tepla a souvisejících technologií. Díky robustní konstrukci pokrývají široký rozsah měření a poskytují přesné výsledky měření po celou dobu.


Pracují spolehlivě i za nějtěžsích podmínek. Domovní a průmyslové vodoměry Enbra jsou modulární, suchoběžné či mokroběžné, jednovtokové či vícevtokové vodoměry pro měření studené a teplé vody.

Vykazují vysoký dynamický rozsah, dle typu je možné aplikovat je do vodorovné i do svislé montáže, bez nutnosti uklidňujících délek na vstupu a výstupu. Některé typy průmyslových vodoměrů jsou určeny do. Konstrukce průmyslových vodoměrů umožňuje výměnu samostatně ověřitelného měřicího.


Since the invention of the kiln for drying firewood by using heat. Do online systému poté lze připojit i další měřidla jsko jsou elektroměry, plynoměry, měřiče tepla a další snímače, které jsou vybaveny výstupním snímaním hodnot. Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků.


Pracovní teplota do 50°C a maximální pracovní tlak PN16. Vodoměry jsou opatřeny vodotěsným počítadlem se stupněm krytí IP 68. Montují se do vodorovné polohy, popř.


Jak je jistě dobře známo - vodoměry slouží pro sledování spotřeby vody. Ještě před výběrem konkrétního typu vodoměru je nutné si dobře rozmyslet, zda-li chcete měřené hodnoty odečítat přímo v místě odběru nebo je přenášet na internet - k získání informací o aktuální spotřebě vody vám pak bude stačit počítač nebo telefon. Příslušenství - průmyslové vodoměry. Sortiment zahrnuje i speciální vodoměry určené pro zavlažovaní.


Na studenou vodu do 50°C Na teplou vodu do 90°C Komunikační moduly Domovní.

Protože nemá žádné pohyblivé díly, zachovává si vodoměr trvale stejnou přesnost jako v den instalace. MeiStream, MeiStream Plus. V prodeji nabízíme bytové, domovní a průmyslové vodoměry včetně indukčních. Lopatkové jednovtokové suchoběžné vodoměry na studenou vodu DN - 150Třída přesnosti C (horizontální poloha)Přírubové i závitové provedení.


Woltmannův vodoměr na studenou vodu. Dálkový odečet měřidel. Firma Vodoměry Praha, s. Produktové listy vodoměrů. Sensus Česká republika.


Zabýváme se prodejem bytových, domovních a průmyslových vodoměrů. V našem sortimentu naleznete také měřiče tepla, dávkovací zařízení, šroubení k vodoměrům a pomocný materiál, dále. Cookies na stránkách A. Používáme cookies pro podporu interaktivních funkcí, jako je přihlašování a hlasování.


Neovlivnitelné vodoměry pro SVJ v AKCI, montujeme a dodáváme vodoměry s dálkovým odečtem. Mokroběžné neovlivnitelné vodoměry a velmi přesné vosoměry SMARTm D vybavené integrovaným RF modulem. Nabízí rovněž související opravy a ověřování vodoměrů a měřičů tepla. Pro domovní vodoměry SENSUS.


Frekvenční převodník 520.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.