středa 21. června 2017

Čištění okapů

Pravidelné čištění okapů Některé objekty mohou vlivem okolních podmínek vyžadovat pravidelné číštění okapů, aby se předešlo možným škodám. Výškové opravy a čištění okapů je ve většině případů akce na jeden dne a lze někdy očekávat i na více dnů. Je velice důležité říci, že námi zaslaný a kalkulovaný předběžný počet hodin vychází z našich dlouholetých zkušeností a ve většině případů se nám daří avizované časové rozmezí dodržet. Je to činnost nezbytná, ale zároveň i velmi otravná.


A v mnoha případech také nebezpečná. Zvlášť, pokud se jedná o vyšší budovy či starší stavby.

Tuhle nepříjemnou práci však nemusíte dělat sami. S čištěním okapů vám pomohou nejen profesionálové, ale jako zdatný pracant se osvědčil i robot. Nejlevnější cena mytí střech na trhu.


Výškové čištění střech rodinných i bytových domů, komerčních objektů, historických budov. Odstraníme mech, listí, plísně, zelený porost, ptačí trus, nečistoty. Okapový systém je velice důležitý prvek střešní konstrukce, který má zajišťovat odvod vody z celé střechy.


Pokud mají okapy správně fungovat, je nutné provádět jejich údržbu. Pro majitele domů však představuje starosti. Listy padající ze stromů zanáší okapy a znemožňuje jejich správnou funkci.

Při zanedbání čištění okapů je odvod vody znemožněn, vzniká koroze a stav okapů se zhoršuje. Spousta různých výrobců a firem nabízí čištění okapů stejným způsobem jako SkyVac, ale tato značka je to nejlepší, co na trhu je, a nabízí více možností. Sady na čištění potrubí Kärcher mají hadice od délce 5m nebo 15m a jsou ideální pro čištění potrubí, střešních okapů, odpadových trubek a toalet. Zajistí účinné uvolnění od ucpání.


Pokud nemáte rádi práci ve výškách, výbavu pro její provední nebo nevíte, jak okapy u svého domu správně vyčistit,kontaktujte nás. Provádíme rychlé a zároveň šetrné čištění okapů , které zabraňuje jejich poškození a výrazně prodlužuje životnost. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Lukáš Konopiský - Rikastr. Okapové žlaby a svody chrání fasádu před stékáním dešťové vody a vody po tání sněhové pokrývky.


Chrání nás také před mokrou hlavou a vodou za límec. U střechy s větším přesahem tak spolu s ní poskytují okapové žlaby přístřeší v době nečasu. Pevné štětiny na jedné straně a dvě pevné ozubené plastové škrabky na druhé straně umožňují efektivní čištění. Rukojeť pro manipulaci umožňuje snadné použití i bez násady. K čištění okapů je možné také použít vodu.


Umožňuje to integrovaná. Profesionální čištění fasád bytových domů. Nátěry fasád bytových domů. Provádíme výškové práce, nátěry a opravy střech, pokládku, čištění či nátěry okapů.


Dále mytí a čištění rámů, žaluzií i parapetů a průmyslové čištění. Nabízíme opravy, mytí a nátěry fasád.

Instalujeme hroty i sítě proti holubům. Rizikové kácení stromů. Naše firma nabízí pravidelné čištění okapů a okapových svodů v Plzeňském kraji. Při čištění i nátěrech okapů klademe důraz na kvalitu odvedené práce.


Okapy i svody čistíme precizně a rychle. S naší firmou tak budete mít jistotu, že dešťová voda v okapech proteče tak, jak má. Teleskopická tyč na čištění okapů Fiskars.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.