středa 21. června 2017

Prodám zahradní čerpadlo

Nepoužité, v záruce-koupeno 24. Ponorné tlakové čerpadlo GDT 9je ponorné čerpadlo , určené k čerpání čisté vody ze studní nebo nádrží pod vysokým tlakem. Výkonný dvoutaktní motor se zdvihem kW poskyt.


Prodám zahradní čerpadlo

Zahradní čerpadlo Hecht. Inzerát byl odebran z oblíbených. Kč Dvůr Králové nad Labem. V Ostravě předám osobně,jinak po dohodě možno i zaslání.


Maximální sací výška: m Maximální průměr částic: mm Vý. Prodám jezírkové čerpadlo. Daruji jílovitou zeminu na zaváž. Výkonná a tichá zahradní čerpadla jsou schopna čerpat vodu až z hloubky metrů. Povrchové čerpadlo se samonasávací schopností a dobrým výkonem umožňuje široké spektrum využití doma i na zahradě.


Prodám zahradní čerpadlo

Dále vám čerpadlo na zahradu umožní snadné zalévání a zavlažování vaší zahrady. Zastavěná plocha domku je m2. Střecha je tvořena pohledovými smrkovými palubkami.


Kvalitní čerpadlo německé značky GARDENA je ideální pro víceúčelové využití na zahradách. Skladem Doprava zdarma. K tomu použitou 2l nádrž na vodu.


Prodám zahradní čerpadlo

Do čerpadla se nějak při změně orientace čelního panelu dostala voda, zkratovala jej a nyní vyhazuje jistič. Lopatky se po zapojení na chvíli roztočí. Dle vyjádření servisu se jedná o zkrat na elektrickém obvodu z důvodu kontaktu s vodou, stator v pořádku.


Cena dohodou, věřím tomu, že je to. Slouží k zavlažování zahra čerpání, odčerpávání, vyčerpání, cirkulace vody, čerpání povrchové vody, zahradní kropení. Jmenovitý příkon 9W,. MB dovezu nebo dohodou,specifikace bližší.


Velmi stabilní konstrukce. Konce nohou mají plastové kryty, které zabraňují pošrábání povrchu. Stříška je regulovaná. Sedící část visí na pružinách.


GO včetně přívodního el. Poskytnu záruku na funkčnost čerpadla. Při rychlém jednání sleva. Nabídka Jihočeský kraj Kč. K vidění u města Sázava.


Chytře navržené zahradní čerpadlo je tiché a proto velmi vhodné i pro použití v obytných zástavbách, jako např. Benzinové zahradní čerpadlo připojení Hp. Popis: PRODÁM FUNKČNÍ MOTOROVÉ.


Bývají ponorná, nebo zahradní , tedy povrchová. Honda mají široké využití nejen v průmyslu. V nabídce jsou kalová čerpadla , vodní čerpadla nebo chemické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.