pátek 28. července 2017

Betonový septik cena

Betonový septik je jednou z nejpoužívanějších nádrží. Určen je především k akumulování odpadních vod a jejich následnému vypuštění v přefiltrované podobě. Na trhu existují mimo betonové septiky ještě plastové a sklolaminátové varianty anebo žumpy, případně ČOV. Zatímco žumpy jsou drahé z hlediska vysoké.


Rozhodli jste se pro betonový septik ? Nabízíme rozvoz našich produktů po celé České republice. Cena se odvíjí od místa vašeho bydliště. Odbornou montáž poskytujeme zcela zdarma. Ke stažení Ceník - dvoukomorové žum.


Montáž a usazení zdarma. Zjistěte cenu betonových septiků! Septik na rozdíl od jímek a žumpy je nádrž na hromadění konkrétně usazování nečistot. Výkon septiků je často zvyšován počtem komor, jejímž odpadní voda protéká. Nenechte se však slepě vést radou více komor, více účinnosti.


Samotné septiky mají různé stupně účinnosti a kvality. Většinou septik nečistí vodu jakožto samostatný mechanizmus, ale pomáhají. Dvoukomorové betonové jímky.


Betonové jímky septiky, výroba a prodej, betonové nádrže za atraktivní ceny, záruka pro naše jímky, nabízíme levnou dopravu a bezplatnou montáž, tel. U vás do 2-dní kamkoľvek po SR. Betónová nádrž už od 5€. Betonové septiky - tříkomorový nebo čtyřkomorový septik z betonu Vyrábíme betonové septiky, provedeme návrh (projektovou dokumentaci) septiku a instalaci septiků přímo u zákazníka.


Septik prvním stupněm čistícího procesu a slouží především k zachycení a usazení pevného znečištění z odpadní vody. Betonové vícekomorové jímky se používají v místech, kde je požadavek na vypouštění odpadních vod poměrně velký. Vícekomorový systém spočívá ve spojení jednokomorových nádrží, takže můžeme získat neomezenou kapacitu systému. Vícekomorové jímky se oceňuje individuálně v závislosti na kapacitě celého systému. Septik je usazovací nádrž na částečné čištění odpadní vody, která je rozdělena do několika komor, kterými postupně odpadní voda protéká.


Mimo jiné i na počtu komor je závislá účinnost septiku. I tak, ale septik v naprosté většině případů nedosahuje takové účinnosti. Vyrábíme, dodáváme a montujeme betonové prvky pro občanskou, zemědělskou, průmyslovou a dopravní výstavbu. Specializujeme se na zakázkovou výrobu podle přání zákazníka. Uvedená ceny sú bez DPH Na produkty poskytujeme záruku mesiacov.


Betonový septik cena

Používame najkvalitnejší betón dostupný na trhu, vyrobený špeciálne pre nás. Jak se liší cena jímek vyrobených v PL vs. R I přes to, že se jímka musí přivézt z Polska do Čech, tak se stále finančně vyplatí. Jímky vyrobené v Polsku , které naše firma dováží, jsou mnohdy až o pár tisíc levnější , než jsou jímky vyrobené v ČR.


Výrobek: Typ: Objem (m3) Cena bez DPH. SL210: žumpa: 7: 26. SL150: žumpa: 9: 26. Ceník betonových plotů Betonové ploty ceník. Zaručujeme Vám 1 kvalitu našich výrobků!


Sloupky jsou vyráběny s pečlivostí a důrazem na přesný rozměr rozteče drážek (nestane se tedy, že deska uvízne v drážce a nelze s ní již pohnout).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.