úterý 18. července 2017

Betonový žlab 300

Betonový žlab 300

Počet ks na paletě: 80. Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST. O jejich kvalitě svědčí dvacetiletá záruka, kterou na tyto prvky poskytujeme. Obrubníky mohou být součásti systému GRANITOID.


Betonový žlab 300

Vážení zákazníci, s radostí oznamujeme spuštění nových webových stránek obchodní značky CS-BETON Prefa. S ohledem na velké množství objednávek,e-mailových dotazů a telefonátů, může docházet menšímu prodlení v doručení objednávek, stejně tak ke zpoždění reakcí na Vaše dotazy. BG Příkopový žlab se vyrábí ve světlých šířkách 3a 4mm a ukládá se podél komunikace,kde nahrazuje kopaný příkop. Dešťová voda z vozovky je takto kontrolovaně odváděná, okamžitě odtéká, čímž nevzniká stojatá voda,ze které se pak šíří zápach a hmyz. Pokládka těchto žlabů jde s pomocí.


V nabídce je i žlab BARK, který věrně imituje dřevo, a. Deska krycí pro betonový žlab 500x300x4 KD III 12Kč. Plochý betonový žlab se zabudovanou litinovou hranou a systémem rychlouzávěru. Nejvhodnější do podzemních garáží, dílen apod.


BGU Univerzální žlab Univerzální použití při rodinných domech, ale také na veřejných prostranstvích, kde je požadováno zatížení od třídy A 15kN do B 1kN. Rošty překrývají celé. Vedle silničních, zahradních a chodníkových obrubníků a krajníků, které společně oddělují silnice od chodníků a travnatých ploch, se proto věnujeme i výrobě kvalitních odtokových tvárnic a žlabovek. Hledáte DTN Žlab malý II.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Právě si prohlíží zákazníků. FRLSOH Dca,CLT ochranou proti hlodavcům. Revízná šachta plastová 3x 3x 3mm (0) Inštalačný rám 4x 4mm (0) ACO Galaline Mostíkový rošt tr.


Betonový žlab 300

Rozměry 3x 5x 80. Příložná betonová deska. Přihlaste se k odběru novinek. Dekorační prvek na zahrádku. Prodám tento betonový žlab. Ideální pro osázení jakoukoliv flórou.


Jsou v něm udělány dvě díry, pro odvod přebytečné vody. Odtokový štěrbinový žlaby betonový odtok 2- určený pro zabetonování s pojezdovou zátěží t je určen k odvodnění zpevněných ploch chodníků, pojezdových i parkovacích ploch. Odvodňovací betonové žlaby jsou vhodné pro napojení na zpevněné plochy. Podľa oblasti použitia môžeme ako vrchné prekrytie použiť liatinové rošty, liatinové rošty s pozdĺžnou mriežkou, plné liatinové rošty alebo mriežkové rošty.


Bielbet D4H3betonový žlab s litinovou mříží 5x 2x 3mm. Sběrná vpusť žlab BETONOVÁ 2litina 40t ( 3x 3x 5mm) pro štěrbinový žlab. BETONOVÁ s litinovou mříží pro betonové žlaby štěrbinové 3mm Celý popis. Více variant Další varianty tohoto produktu D. Vyberte si z více než 7prodejních míst po celé České republice a na Slovensku.


Plánujete stavební úpravy kolem svého dom. Betonový drenážní žlab prům. LAB - malý I, ŽLAB - malý II se používají k rychlému odvodnění zpevněných ploch do kanalizačních sítí nebo odvodňovacích systémů krajiny. Dílce se ukládají na štěrkopískový podsyp nebo betonový podklad.


Betonový žlab 300

Dílce mají horní plochu opatřenou podélným vybráním ve tvaru kruhové výseče a jsou z prostého. Betónový odvodňovací žlab ve světlé šířce NW 3a 4nezarůstá plevelem a snadno se vejde i tam , kde příliš. Po zaspárování tvoří jednolitý celek příkopového dna.


Brání vymílání příkopů a podemílání přilehlých svahů vodou. Odtokovou a okolní plochu lze zvětšit pomocí melioračních desek. E-shop s betonovými výrobky od společnosti Prefa Brno, a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.