úterý 18. července 2017

Čištění péřových peřin

Doba použitelnosti péřových lůžkovin je velmi individuální a vždy záleží zejména na intenzitě používání, dosavadní péči a druhu péřové náplně. Svěříte-li Vaši zakázku do našich rukou, po rozpárání původního výrobku vždy posuzujeme, v jakém stavu je peří a zda se vyplatí jej čistit. Kompletní cena renovace (včetně čištění peří) Spokojenost zákazníků je prvořadá. Vždy se snažíme, aby v daném městě či oblasti byly ceny nejnižší ve srovnání s ostatními prodejci, při zachování kvality.


Jindřichově Hradci a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Služba, výrobní družstvo, Čistírna peří Mareš, Čistírna peří Mareš,. Praní péřových bun spacáků, peřin a péřových výrobků.


Peří zůstává přes existenci. Péřové bundy, kabáty, péřové polštáře i peřiny. Máte-li doma starší peřinu nebo polštář, možná si nyní říkáte, zda se ještě.


Základem správného čištění peří je výběr kvalitní čistírny peří. Jsme tradiční česká rodinná firma, která se orientuje na čištění peří, prošívaných dek, polštářů a čištění obleků. Pravidelné čištění peří je nutnou podmínkou pro klidný a zdravý spánek.


PEŘÍK - Šití ložních péřových výrobků. Prodej výrobků z dutého vlákna a vlny. Nabízíme přikrývky, podložky, polštáře, duchny i spacáky a ložní povlečení. HLEDÁME PROSTORY PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE i NA SLOVENSKU.


VÁŽENÝ ZÁKAZNÍCI PŘÍJEZD PŘED PROVOZOVNU JE POVOLEN OD -HODIN SOBOTA 8-HODIN VJEZD Z VRCHU OD ZÁMKU. NEMUSÍTE SE BÁT VJEZD JE POVOLEN OD POLICIE. Vážení zákazníci, naše firma Lůžkoviny Janeček má dlouholetou tradici v oblasti výroby a čištění péřových lůžkovin.


Při zpracování používáme pouze tuzemské materiály. Do obvodu švů všíváme pro větší pevnost lůžkovin textilní paspuli. V naší čistírně peří se čistí strojově při vysoké teplotě metodou horkého vzduchu s příměsí. Ušijeme jakýkoli rozměr od polštářku po deky!


Čištění péřových peřin

Michaela Hotová - péřové polštáře a deky. Je-li peří přirozeně mastné zůstává pružné, celistvé a tudíž déle trvanlivé. Na druhou stranu, pokud je peří namočeno a poté vysušeno bez mastkových přípravků, jeho trvanlivost i kvalita, rychle klesá.


Má dlouholetou tradici v oblasti čištění peří a výrobě prošívaných přikrývek a polštářů. Téměř let nabízíme svým zákazníkům naše kvalitní výrobky. Přednosti naších výrobků před ostatními je ruční výroba,vysoká kvalita a poměrně nízká cena. Zpracováváme asi tun peří ročně a vyrobíme asi 6. Hlavní předností výrobního procesu je ruční. Naše peřiny a polštáře již putovaly i do různých zemí světa, např.


Čištění péřových peřin

Možno plnit Vaším vlastním sypkem! Domluvit lze odvoz a dovoz v okolí km. Jak využít starou péřovou bundu? Z peří Vám užijeme polštář nebo cokoliv jiného! Plníme do donesených povlaků.


Cena pouze za čištění , náplň je u nás zdarma!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.