čtvrtek 20. července 2017

Elektrická pumpa 12v

Je určena pro automobilové zásuvky zapalovače 12V. Spolehlivě a rychle nafoukne jak malé, tak i ty největší lodě, včetně vys. Kompaktní elektrická pumpa, která je vhodná pro nafukování matrací, menších člunů, zahradních bazénů apod. Integrovaná baterie 12V, k dobíjení lze použít klasickou 12V zástrčku, která je dostupná například v každém automobilu nebo standardní zásuvku na 220V. Baterii je také možno.


Vysokotlaká pumpa připojitelná ke zdroji pomocí 12V do autozapalovače. Jednoduše nastavíte pomocí tlačítka požadovaný tlak s možností volby jednotky (PSI, Bar, Kpa). Zobrazení aktuálního tlaku na displeji. Neztrácejte čas a sílu s ručním nafukováním matrace.


Vyrobena z lehkých a odolných materiálů. Součástí pumpy je redukce na zásuvku - zapalovač do auta. Pumpu lze používat pro nafukování či vyfukování.


Rychlá elektrická pumpa - zvládne nafouknout metrový člun za minut. Maximální tlak bar, napětí 12V. Nafukování se automaticky zastaví, jakmile dosáhne přednastaveného tlaku vzduchu. Jednoducho nastavte pomocou tlačidla požadovaný tlak s možnosťou voľby jednotky (PSI, Bar, Kpa). Přenosná elektrická pumpička je ideálním řešením pro snadné a rychlé nafukovaní matrací, člunů, míčů a jiných hraček.


Přenosnou elektrickou pumpičku můžete použít doma v běžné elektrické zásuvce 2- 2V nebo v zástrčce, kterou máte v autě V. Stačí se jen přihlásit. Pro přidání produktu do nakupního seznamu musíte být přihlášeni. Coleman 12V QUICK PUMP. Ruční pumpa Air Hammer vhodná na plnění nafukovacích bazénů, člunů, lehát. Nabíjecí pumpička na 230V, 12V = i AKU, nást.


Vysoký výkon zaisťuje veľmi rýchle nafúknutie. Za pomoci adaptéra do cigaretového zapaľovača je možné pumpu používať priamo z auta. Vďaka kliešťovým svorkám jej možno. Great Prices On 12v Pumps. Everything You Love On eBay.


New and Used Vehicles and Parts. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Elektrická palivová pumpa 12V.


Elektrická pumpa 12v

Praktická elektrická pumpa pro rychlé nafukování a vyfukování bazénu, hraček a jiných nafukovacích předmětů potřebné například při kempování a koupání. Použití 2a Voltů. Nemusíte mať teda strach z nedofouknuté lode, alebo naopak.


Nová generace elektrické nafukovací pumpy, vhodné pro všechny druhy nafukovaích produktů, zejména pak. Zakúpením tohto produktu môžete získať až vernostný bod. Nafoukne rychle a spolehlivě jak malé ,tak i velké lodě, včetně vysokotlakých podlah drop stitch.


Pumpa elektrická SuperTurbo 12V. Pomocí tlačítka jednoduše nastavíte požadovaný tlak s možností volby jednotek (PSI, Bar,kpa). Připojuje se do 12V zásuvky zapalovače v autě. Jen US$Kupte DC 12V elektrická mikrovýstupová čerpadla elektrická čerpadla mini vzduchová pumpa čerpací posilovač pro lékařské ošetření přístroj ks.


Recenzie: Kliknite a buďte prvý, kto produkt ohodnotí!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.