pondělí 10. července 2017

Granitový dřez rohový

Dřez Catania je zajímavý a elegantní rohový model, který se perfektně hodí do rohu kuchyně, umožní vám ušetřit místo na desce. Rozsáhlá hlavní komora je velice hluboká, zaručuje pohodlné mytí zatímco další komora umožňuje oplachování a třídění. Internetový obchod Dřez. Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži. Není třeba nic dokupovat.


Hloubka vany dřezu je 2mm. Jednokomorový dřez s vaničkou a praktickým odkapávačem umožňuje dokonale rozvinout volné místo na pracovní desce. Rohový dřez s praktickou orientací dvou vaniček.


Sinks granitový dřez LINEA 7N Metalblack. Dřez je velmi odolný proti nárazu, nevadí když na něj spadne. Granitový dřez Monaco. Kuchyňské rohové dřezy.


Granitový dřez rohový

Dřez je určen pro horní montáž do skříňky rozměru 9x 9mm. Dnešní nabídka rohových dřezů je velmi pestrá. Pokud si přejete umístit dřez do rohu, určitě si u nás vyberete ten pravý. Množství variant a kombinací jednotlivých řešení vás ohromí.


Oddělená vanička kompaktních rozměrů vám poslouží například pro umývání ovoce a zeleniny, zatímco na odkap odložíte zrovna umyté nádobí. Přebytečná voda odteče do dřezu, a tak linka stále suchá a čistá. A bát se nemusíte ani omezeného výběru tvarů. Použité materiály dávají tvorbě granitových dřezů velkou variabilitu. Vyberete si tedy klasické, rohové i atypicky tvarované kousky.


Granitový dřez rohový

Pod pojmem granitový dřez se na trhu prezentuje leccos. Jak se tedy zorientovat? Odpověď na tuto základní otázku je třeba hledat v historii. Technologie výroby granitových dřezů byla vyvinuta na přelomu 70.


Jejím základem je směs drcené žuly, akrylátového. Můžete mít zítra od 9:30. Moderní granitový dřez s odkapem o rozměru: 7x 5mm, hloubka dřezu: 2mm, Alveus Cadit 2 dřez s odkapem, rozměr 790x500mm, vana 375x425x200mm, skříňka od 500mm. Složení žulových částic, svázané vysoce kvalitním pojivem. Dobrý deň, mám už rokov granitový drez Franke čierny.


Som s ním nadmieru spokojná. Povrch je odolný proti poškrábání a vysokým teplotám, čistit ho můžete běžnými čistícími prostředky. Vhodný pro montáž do skříňky o šířce cm. Také máte doma granitový dřez a nevíte, jak se o něj správně starat? Udělali jsme za vás malý průzkum, jak si s péči o granitový dřez poradí jeho vlastníci.


Tento typ kuchyňského dřezu je vyroben z kompozitních materiálů obsahujících drcenou žulu, přírodní křemičité. Dřez je možné za příplatek dodat i ve variantě pro spodní nebo integrovanou montáž. Dodací lhůta: nedostupné. Předností granitového dřezu je především vysoká teplotní odolnost až do 280°C, dřezy jsou odolné proti UV záření, takže mají vysokou stálobarevost a vyznačují se vysokou odolností proti vrypu a poškrábání. Tento cenově zvýhodněný set Sinks obsahuje granitový rohový dřez Naiky 9Titanium a baterii s vytahovací koncovkou Mix 3P Chrom - lesklý.


Křemenný kompozitní dřez jsme znovu a znovu obnovovali. Tak, že jsme naši představivost a inovace barevně malovali na stole, v laboratoři - a tím jsme vytvořili přes 2modelů křemenných kompozitních dřezů ve 40ti barevných provedeních, ale také zajistili budoucnost v našem oboru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.