pátek 7. července 2017

Odstrediva cerpadla

Odstředivá neboli (centrifugální) čerpadla dopravují kapalinu točivým pohybem činné části motoru, kterým je oběžné kolo. Internetový obchod E- CERPADLA. Používáním tohoto webu souhlasíte s využíváním cookies na těchto stránkách. Kontaktní informace: HAGAS servis s. Vícestupňová odstředivá čerpadla CR - Grundfos.


Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další. Horizontální čerpadla na vodu a různé kapaliny. Tato čerpadla jsou určena k čerpání čisté vody bez abrazivních nečistôt. Sú vhodné k čerpání vody z kopaných a vrtaných studní, nádrží, bazénů, vodojemů.


Odstredivé čerpadlá na vodu, olej a rôzne kvapaliny nachádzajú použitie v domácnostiach v priemysle a polnohospodárstve, odstredivé čerpadlo Calpeda, Ebara, Pentax. Pracují na jiném principu než všechna objemová čerpadla a jsou to jediná čerpadla, která tlak nepřekonávají, ale skutečně jej sama generují. Neběžící odstředivá čerpadla jsou navíc volně průchozí nejen od sacího otvoru k výtlačnému, ale i obráceně. Tedy zatímco stojící lopatkové čerpadlo (uvedené v minulém dílu) prostě neumožňuje jakýkoliv pohyb látky, protože stojící lopatky plně přehrazují prostor mezi sacím a vztlakovým otvorem, u odstředivého čerpadla žádné přehrazení není.


Normalizovaná monobloková čerpadla (ČSN EN 733). Použití čerpadel v chemickém, petrochemickém a farmaceutickém průmyslu, v potravinářství, ve zpracovatelském průmyslu, v energetice klasické i jaderné a ve vodním hospodářství. Odstředivá čerpadla jsou základem mnoha průmyslových podniků, úpraven vody i domácích vodáren. Nabízíme zejména prověřená a cenově dostupná monobloková normovaná čerpadla řady IR a IR4P značky SAER. Značková čerpadla SIGMA.


Povrchová čerpadla, čerpadla do studen a vrtů. Desítky čerpadel skladem. Mezi naše odstředivá čerpadla patří prémiová čerpadla, čerpadla pro standardní úlohy a čerpadla pracující jako kapalinokružné vývěvy.


Odstrediva cerpadla

Společnost Verder má mnohaleté zkušeností v oblasti odstředivých čerpadel s magnetickou spojkou a je odborníkem pro výběr nejvhodnějšího čerpadla pro vaše použití. Jednostupňová horizontální a vertikální monobloková čerpadla jsou vyrobena z odolných materiálů pro čerpání chemikálií. Mimořádně lehká údržba, lze použít i na více znečištěné kapaliny. Použití: pro čerpání chemických látek a vody s obsahem. Jedno i vícestupňová horizontální čerpadla.


Dle materiálového provedení lze čerpadla použít ve vodním. Obchod s bazény, zastřešení bazénů, zahradní jezírka, čerpadla, filtry, závlahy, stínící sítě. Vážení zákazníci, omlouváme se, ale kapacity pro přijaté objednávky jsou pro dnes naplněné.


Děkujeme za pochopení. Standartní materiálové pro vedení Polypropylen a Teflon. Těsnění je dodáváno z materiálu Viton a EPDM. V naší nabídce jsou všechny základní typy odstředivých ( hydrodynamických ) čerpadel.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Monobloková obvodová čerpadla s turbínovým oběžným kolem jsou určena pro čerpání čistých kapalin neobsahujících suspense, kyseliny, korosivní látky či jiné přimíseniny, které by mohly čerpadlo poškodit. Kalová čerpadla jsou určená pro čerpání kapalin s obsahem různých nečistot.


Některá kalová čerpadla mají instalován i tzv. Odstředivé čerpadlo využívá účinku odstředivé síly ke zrychlení čerpaného média, které se následně zbrzdí v difuzoru. Jeho zbrzděním se získaná přemění na energii tlakovou. KONTAKTNÍ INFORMACE SR Servis, s. Kč do kg - 7Kč do 1kg - 9Kč do 1kg - 1. Samonasávací čerpadlo SAER M3B Samonasávací čerpadlo SAER M3B zabudovanou tepelnou ochranou motoru pro čerpání vody z vrtů, studní a šachet.


Oběžné kolo je připevněno na hřídeli nezávisle na směru rotace. Představujeme osvědčená čerpadla. Z široké nabídky čerpadel představujeme a doporučujeme produkty zejména pro použití v domě, zahradě a pro menší aplikace. HYDRO-TECH HENNLICH s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.