středa 26. července 2017

Přídavný bidet k wc sedátku

Pokud máte vysoké nároky a jste ochotni investovat větší částku, doporučíme vám pořídit si rovnou elektronický bidet – na vyhřívaném sedátku s LED osvětlením a teplovzdušným sušením se budete cítit jako na trůně. HYUNDAE BIDET HB50i – přídavný bidet pod sedátko. Přídavný bidet k wc sedátku – studená voda.


Přídavný bidet k wc sedátku

Elektronické bidety pro jednoduchou přeměnu WC mísy na komfortní a hygienické. Pro starší a nemocné osoby je elektronické bidetové sedátko s příjemně. Závěsné WC s bidetem Vitra V Care, zadní odpa 60cm. Geberit Bidetové sedátko Tuma Classic, alpská bílá 146. CLEAN STAR bidetové sedátko , D-tvar.


Rozteč uchycení je 1- 2mm. Délka hadičky pro připojení studené vody - cm. Připojení přívodu vody: M12x75. Pořiďte si veškeré potřebné příslušenství k wc sedátkům, jako jsou různé šrouby, rozpínací panty nebo náhradní dosedy pod sedátka. Nádržka do lehké stěny k WC Geberit Duofix 111.


EUR WC kombi, celokapotované, spodní napouštění, včetně sedátka SC, vario odpad EUR990SN. Mezi přídavné bidety patří také tzv. Elektronický bidet je přídavné zařízení k Vaší toaletě, které vytvoří z toalety multifunkční zařízení wc a bidet v jednom. Zvažujeme jestli koupit přídavný bidet nebo raději bidetovou sprchu.


Obchod se zaměřením na koupelny. Praktické řešení intimní hygieny. Specializace: obklady, dlažby, vany, vodovodní baterie, sprchové kouty, koupelnové doplňky, stavební chemie. Prídavný bidet Easy Cleaning pre studenú vodu. Uložiť na porovnanie.


Pomůcka, která zlepší kvalitu osobní intimní hygieny. Na první pohled vypadá jako běžné toaletní prkénko , ale liší se řadou funkcí. Chytré a elegantní multifunkční toaletní. Způsob instalace je popsán v návodu k použití a balení obsahuje vše, co je k instalaci zapotřebí.


Přiloženou T-rozbočkou a pancéřovou hadicí se bidet připojí na přívod vody a zapojí do zásuvky. Do montážních otvorů v keramice, sloužících k instalaci toaletního prkénka, se pomocí přiložených šroubů instaluje fixační platforma bidetu. Bidety ponúkame v stojacom i závesnom prevedení.


Přídavný bidet k wc sedátku

Správne umiestnenie bidetu je v bezprostrednej blízkosti klozetu (minimálna vzdialenosť cm). Bidet možno kúpiť v rovnakom dizajne ako WC či celú sanitárnu keramiku vrátane kúpeľňového nábytku. Cena s DPH: 91- Kč. Kód: Skladem v Líbeznicích Dostupnost: s DPH: 3Kč. Produkt dočasně nedostupný, příští naskladnění: prosinec 2. Lze k nim dokoupit také celou řadu příslušenství a doplňků vhodných pro WC či koupelnu.


Náhradní trysky k bidetovému sedátku LB40 LB802. Kč bez DPH 25Kč s DPH. Náhradní regulátor k bidetovému sedátku LB40 LB802.


Přídavný bidet k wc sedátku

E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové kúty-vaničky-žľaby, hydromasážne vane, kúpeľňový nábytok, radiátory rebríkové elektrické panelové, plávajúce podlahy - predaj cez internet s odborným poradenstvom. WC sedátko Soft close s přídavným bidetem. Elektricky radiator interierove dvere masonite. Ak dochádza k automatizovanému spracovaniu, máte právo na prenositeľnosť údajov a nebyť predmetom rozhodnutia založeného výhradne na tomto rozhodovaní. V prípade, že ste nám dali súhlas so spracovaním niektorého z osobných údajov, informujeme vás, že tento súhlas môžete v budúcnosti kedykoľvek odvolať a je povinnosťou dodávateľa tento údaj následne vymazať a. Snadno umístíte na hladkou plochu.


Madlo bez vrtání do zdi. Nosnost 1kg, délka cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.