čtvrtek 27. července 2017

Regulační pohony

Tyče jsou poháněny ve většině případů elektromotorem nebo hydraulickými pohony. Typy absorpčních ty čí. V reaktoru se obvykle používá více typů absorpčních tyčí.


Regulační pohony

Jedním z nich jsou právě regulační tyče,. Planetové převodovky pro regulační pohony s krokovými motory, AC-servomotory, příp. Přímé i úhlové v širokém rozsahu převodových poměrů v 1-, 2-, nebo 3-stupňovém provedení. V posledním desetiletí se elektrické pohony staly téměř univerzálním prostředkem pro regulaci točivého momentu, síly, zrychlení, rychlosti a polohy a rozšířily se do všech myslitelných oborů.


Veletrhy Smart Automation Austria. Mezinárodní strojírenský veletrh. Lineární motory jsou elektrické střídavé servomotory rozvinuté do lineární osy. Pevný stator je tvořen dráhou s permanentními magnety a kuličkovým vedením po kterém se pohybuje vozík, ve kterém je zabudováno třífázové vinutí. Kombinace s kyvnými převodovkami.


Pohony SQEx a SQREx s ochranou proti výbuchu. Servopohony se stojanem a pákou. Tyto pohony jsou pomalu vytlačovány v oblasti menších sil a momentů elektromechanickými pohony. V oblasti vyšších výkonů - desítky a více kW - však hydraulické pohony stále představují hlavní.


Univerzální regulační ventily s. Vhodné pro studenou, horkou vodu, páru, plyn, topné oleje. Všechny pohony se zvratnou pákou série RJP RWP RSP a RCP jsou vhodné jak pro uzavírací tak regulační motýlové klapky nebo kulové kohouty. RJP a RSP se symetrickou zvratnou pákou jsou vhodné pro armatury, u kterých je žádaný vysoký točivý moment během celého pohybu. RWP a RCP se šikmo postavenou zvratnou pákou jsou specifické provedením kulisy zvratné páky, která je.


Regulační pohony

Jejím hlavní posláním je být spolehlivým partnerem v oblasti výroby a dodávek kvalitních produktů a svým profesionálním přístupem pomáhat zvýšování konkureční schopnosti svých odběratelů. Elektrické pohony pro regulační i uzavírací armatury. Specifikace vychází z individuálních požadavků, s přihlédnutím k případným standardům zákazníka. Pro námi dodávané sestavy armatur navrhujeme všechny běžně používané typy pohonů (AUMA, REGADA…).


Není však problém vytvořit sestavu s jiným pohonem. Klapkové pohony a pohony s havarijní funkcí pro VZT klapky v zařízeních HVAC. Belimo Perfektní doplnění sortimentu pohonů a venti.


Regulační pohony

Regulační , uzavírací a přepínací ventily pro vodní okruhy v HVAC. Zlepšují se dynamické vlastnosti, ve vývoji jsou nelineární regulátory, resp. Cílem některých výzkumných programů.


Obor polohových servomechanismů (regulačních pohonů pro tzv. „vlečnou regulaci polohy“) využívá široké spektrum fyzikálních poznatků z mechaniky, silno- i slaboproudé elektrotechniky, sdělovací techniky a hlavně teorie řízení, která se postupem času vyvinula v samostatné specifické odvětví matematiky. Proto jsme pro vás připravili nabídku regulátorů tlaku vody, ventilů i servopohonů. Vyberte si a mějte vše hezky pod kontrolou!


Pokud si s výběrem nevíte rady, nebo máte jiné otázky, kontaktujte nás! Domat Control System s. PREMIO-Plus - elektrický táhlový pohon. Pohon je určen pro provozní zatížení podle IEC S4- ED nebo v provedení Class III pro zatížení S4-ED. Možno doplnit linearizační jednotku. Hlavní modely řady: ST Hlavní charakteristika: stupeň ochrany podle ATEX EEx ed.


Měřící a regulační technika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.