čtvrtek 13. července 2017

Skřinka pod umyvadlo

Skřinka pod umyvadlo

Prakticky skryje odpad a ještě poskytne vítaný úložný prostor. Umyvadlové skříňky a další nábytek dokáže z koupelny vytvořit ideální místo pro relax. Prostor pod umyvadlem se dá pojmout třemi způsoby. Skříňka pod umyvadlo. Můžete ho opatřit krytem na sifon nebo ho nechat přiznaný – v tom případě doporučujeme pořídit sifon oku lahodící, designový.


Třetím řešením je schovat ho do skříňky pod umyvadlem. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Horní plocha skříňky ke krytá skleněnou deskou.


Zásuvka má PUSH otvírání a pojezdy s plným výsuvem. S touto skříňkou je nutné použít nábytkový sifon E660. Naše umývadlové skříňky poskytují úložný prostor, díky němuž nebudete zbrkle hledat zubní pastu, ale naopak budete moct hrdě prohlásit, že jste připraveni odejít. Stačí zadať vaše predstavy o cene alebo farbu, pokiaľ chcete napríklad bielu skrinku pod umývadlo. Koupelnové skříňky koupit o objednat u OBI.


Upevňovací sada je součástí dodávky. Umyvadlo , sifon ani vodovodní baterie nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Nabízíme také výběr univerzálních skříněk pod umyvadlo či zařízení nábytku na míru v našem plánovači. Pod značkou NATUREL naleznete výběr těch nejoblíbenějších řad koupelnových skříněk s umyvadly, které nám dodávají výrobci z Česka i ze zahraničí.


Odstranit ze seznamu Add to list. Zcela podle potřeby jsou skříňky pod umyvadlo vybaveny dvířky, zásuvkami, regálovými policemi nebo výklopnými dvířky. Většina z nich dokonce nabízí kombinaci několika z těchto variant ukládání. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů.


Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie. Pro moderní i klasické koupelny. Prodloužená záruka let.


Možnost výroby na zakázku. Zobraziť všetky kategórie. Kúpeľňové skrinky pod umývadlo. Hĺbka (od steny) Mechanizmus. SPODNÍ SKŘÍŇKA POD UMYVADLO , barvy dubu.


Skřinka pod umyvadlo

SPODN Í SKŘÍŇKA POD UMYVADLO , barvy dubu. HORNÍ SKŘÍŇKA, barvy dubu. Nabídka skříněk pod umyvadlo je velice různorodá.


Lze však rozlišit dva druhy – závěsné a volně stojící. Závěsné typy skříněk nejsou vystavovány vodě, která zůstane na podlaze po sprchování, a dodají celému interiéru lehkost. Predávame skrinky pod umývadlo, kúpeľňové úložné skrinky. Detail produktu Do obchodu. Radi by ste Vaše súčasné umývadlo doplnili o praktickú skrinku?


Skřinka pod umyvadlo

Máme pre Vás riešenie v podobe nábytku Dino. Samostatné skříňky pod umyvadlo jsou charakteristické tím, že je žádné umyvadlo z výroby nedoplňuje. Skrinku jednoducho zasuniete. Hodí se jako doplněk pro již pořízené samostatné umyvadlo.


Využívají se především v koupelnách, které jsou již nějakou sanitou vybaveny. Pokud nechcete kupovat umyvadlo nové, ale rádi byste pod ním získali další využitelný prostor, jedná se o ideální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.