pátek 14. července 2017

Sprchové dveře na míru

Vyzkoušejte nový Konfigurátor řešení na míru RAVAK - online průvodce najdete na atypy. S pomocí plánovače si snadno sami sestavíte sprchový kout, přesně šitý na míru vašim potřebám a prostorovým dispozicím vaší koupelny. Už žádné omezení pouze typizovaným rozměrem či barvou. Atypické sprchové dveře na míru.


Sprchové dveře na míru

Tento produkt již bohužel není v naší nabídce a nelze jej objednat. Můžete se podívat na podobné produkty. Sestavte si výrobek podle vašich potřeb. Vítejte v nové verzi online průvodce, kde si můžete sestavit výrobek dle Vašeho přání. Konfigurátor Vám v jednotlivých krocích jednoduše pomůže sestavit si SPRCHOVÝ KOUT, SPRCHOVÉ DVEŘE , PEVNOU STĚNU nebo VANOVOU ZÁSTĚNU s možností atypického provedení v šířce, hloubce a výšce.


V kombinaci sprchové dveře a pevná boční stěna se ušetří práce na budování příčky pro vybudování niky, koupelna bude vzdušná a zůstane zachována výhoda čelního vstupu. Nechte se vést svou intuicí. Sprchové kouty na míru. Vyberte si sprchový kout, který se vám líbí a můžete si být jisti i jeho kvalitou. Vyrábíme sprchové kouty pro vaše maximální potěšení.


Maximální variabilita a široká nabídka. Jak správně zaměřit výrobek na míru. Celoskleněné dveře a sprchové kouty na míru za minut.


Využijte naší široké nabídky exkluzivních celoskleněných dveří a sprchových koutů. Pomocí přehledných konfigurátorů si nastavíte vybraný produkt podle vlastních představ. Nastavení požadovaných variant vám opravdu nezabere víc jak minut času. Skleněné sprchové kouty a zástěny jsou moderní součástí každé koupelny.


Sprchové dveře na míru

V koupelně, která pro spoustu z nás představuje místo regenerace a uvolnění po náročném dni, si. Montáž je bez vrtání, na rozdíl od instalace sprchových dveří jiných značek. Znamená to, že pokud si objednáte např. Zaměření probíhá pomocí přehledného zaměřovacího plánu. Abrini to je značka pro skleněné sprchové kouty, dveře a zástěny.


Typové výrobky i výroba na míru - komplexní nabídka Vašeho dodavatele pro sprchové kouty. Vyberte si z našich designů, nebo si nechte vyrobit exkluzivní dekor své koupelně přesně na míru ! Chcete vyklápěcí, či posuvné sprchové dveře do niky? Nebojte se experimentovat a vyberte si třeba retrodesign, kte.


Nabízíme jich desítky. Možnost úpravy rozměrů přesně na míru. Jsou určeny pro montáž do niky o maximální šířce 1cm. V článku o sprchových koutech na míru se budeme věnovat koupelnách, resp. Skleněné posuvné dveře jsou nedílnou součástí moderní domácnosti - sklo je nadčasový designový prvek.


Naše společnost vám dokáže vyrobit sklo přímo na míru - vyrobíme na váš daný rozměr. Kromě dveří vyrábíme i stěny, zábradlí, stříšky a skleněné sprchové kouty - vše naleznete u nás na eshopu. Nevejde se vám do koupelny sprchový kout klasických rozměrů a. Plánovač sprchových koutů na míru vám pomůže s atypickou výškou či šířkou výrobku.


Sprchové dveře na míru

Pokud potřebujete rozšířit instalační rozměr sprchových dveří nebo koutu jen o malý kousek,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.