pondělí 28. srpna 2017

Cerapuracu smart

CERAPURACU-SMART Condensing gas boiler Excellent comfort The new CERAPURACU-SMART condensing boiler. Vytápění a příprava teplé vody pod jedním pláštěm. Výhody na první pohled. Požadujete levný a kvalitní kondenzační kotel s ohřevem vody?


Právě pro vás je připraven tento výrobek s inegrovaným zásobníkem vody. Předností tohoto kotle je jeho malý rozměr a dostatek výkonu i užitkové vody. Samozřejmostí je dosažení úspor za energie až. Jakmile otevřete vodovodní kohoutek, teče Vám přímo nastavená teplá voda s konstantní teplotou. Pokud zásobník obsahuje pouze studenou vodu, i přesto je zajištěn vysoký komfort přípravy teplé vody.


Je vybavený 48-litrovým zásobníkom teplej vody vďaka čomu nenechá žiadne požiadavky na komfort prípravy teplej vody a úsporu miesta nesplnené. Energeticky efektívny, kompaktný a komfortný to sú základné charakteristiky tohto kotla. Principali caratteristiche.


Ak áno, prosím o cenovú ponuku. Podotýkam že idem vymeniť jestvujúci kotol Protherm. Rozměry tototo kotle jsou velmi malé, je vhodný do místností s malým prostorem, jeho míry jsou 6mm široký, 8mm vysoký a 4mm hluboký. Las emisiones de contaminantes se reduce a niveles insignificantes, gracias a la condensación. Versione a metano convertibile GPL.


Gazowy kocioł kondensacyjny ze zintegrowanym pojemnościowym podgrzewaczem ciepłej wody użytkowej. CerapurAcu - Smart ZWSB 30-gesloten. Hlavním výhodou oproti předchozí generaci je vestavěná ekvitermní regulace s digitálním displejem. Tu je třeba doplnit venkovním čidlem a spínacími hodinami, které umožní střídání ekvitermního režimu s režimem „protizámrazu“. JUNKERS CERAPUR ACU SMART ZWSB 30-E je plynový kotel kW závěsný, s vestavěným zásobníkem.


Cerapuracu smart

Energeticky úsporný kotel s vysokým normovaným stupněm využití až 1 nabízí vysoký komfort přípravy teplé vody díky vestavěnému zásobníku o objemu l. Unsubscribe from Stephan Thums? Diagnose-Software - Das Junkers Smart Service Tool - Duration: 2:36. Bosch einfach heizen 31views.


Junkers, rozsah výkonu 6-30kW s integrovaným 48l zásobníkom, odvod spalín – turbo, 30kW. Plynový závesný kondenzačný kotol. Il bollitore integrato da litri fa sì che l’acqua sia sempre disponibile nel giro di pochi secondi.


Použité symboly Výstražné pokyny Signální výrazy na začátku výstražného upozornění označují druh a závažnost následků, které mohou nastat, nebudou-li dodržena opatření k odvrácení nebezpečí. Naścienny, gazowy kocioł kondensacyjny, dwufunkcyjny z wbudowanym zasobnikiem 48L o mocy kW. Kondenzační kotel Junkers CERAPUR ACU-SMART ZWSB 30-4A.


Technický list ke stažení. W teplá voda, 24kW vykurovanie integrovaný zásobník teplej vody s objemom litrov energeticky úsporné čerpadlo, ktoré spĺňa. Ekvitermní regulaci typu FW lze vestavět. V každém případě se můžete těšit z dostatku teplé vody až l za minutu při rázovém odběru.


Výkon - - 2kW. Kotel je vybaven energeticky úsporným, elektronicky řízeným oběhovým čerpadlem. Podlahove-vykurovanie. Produkt nemá žiadne parametre. Integrovaný zásobník TÚV lit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.