pondělí 28. srpna 2017

Bazénová čerpadla

Bazénová čerpadla

Bazénová čerpadla zajišťují cirkulaci vody v bazénu a její průtok skrze filtrační nádobu a filtrační médium. Klasická bazénová čerpadla pro čistou vodu Klasická bazénová čerpadla pro soukromé bazény zachytávají díky předfiltrům větší nečistoty. Vyberte si samonasávací čerpadlo podle velikosti vašeho bazénu: do mnebo nad m3.


U každého modelu vám poskytujeme graf závislosti délky potrubí na objemu přečerpané vody za hodinu, takže nemusíte složitě odvozovat tyto údaje z filtrovacího vzorku. V této sekci naleznete kompletní sortiment - bazénová čerpadla. Námi prodávaná bazénová čerpadla Vám usnadní údržbu Vašeho bazénu. Na našem E-shopu najdete jak bazénová čerpadla pro menší nadzemní bazény, tak bazénová čerpadla pro velké zapuštěné bazény. Použití samostatných čerpadel především pro zapuštěné a kopané bazény.


Požití různých čerpadel se liší v závislosti na velikosti a typu bazénu. Dovážíme bazénová čerpadla různých typů pro sladkou i slanou vodu v bazénu. Jednotlivá čerpadla se liší výkonem, přičemž ten určuje, pro jak objemný bazén lze dané čerpadlo použít – tuto informaci. Bazénové čerpadlo zajišťuje výměnu vody v bazénu a její průtok skrz filtr. Použití různých čerpadel se liší v závislosti na velikosti.


Bazénová čerpadla

Bazénová tepelná čerpadla jsou tím správným řešením pro každého, kdo se rád koupe, ale obvyklé letní období, kdy se bazén příjemně ohřeje, je pro něj příliš krátké. Tepelné čerpadlo je zařízení pro ohřev bazénu, které zajistí, že vodu v něm budete mít teplou tak, jak si přejete. A to nejen v létě, ale i během jarních a podzimních měsíců! Víka předfiltru čerpadla.


Prodáváme bazénová čerpadla německého výrobce Speck pumpen. Lze je použít pro vířivé vany, soukromé a veřejné bazény, fontány, vodopády. Provádíme opravy a servis těchto čerpadel a dodáváme k nim náhraní díly.


Bazénová čerpadla

Nabídka bazénové dezinfekce. Pro kvalitní údržbu vody Vám nabídneme bazénovou dezinfekci. Levná čerpadla a domácí vodárny - velký výběr naleznete online na BauMax.


Naše tepelná čerpadla pro bazény dokážou vodu ohřát i zchladit, takže si vždy užijete teplotu přesně podle svého gusta. Naše top modely, jako XHPFD1E 9kW, nabízejí tři programy s různou energetickou spotřebou, včeetně ekologického provozu. Pomocí komprese a expanze dochází k přeměně energie na vyšší teplotu, která ohřívá bazénovou vodu. Astar, Preva, Brilix a další.


BRILIX a CALPEDA lze použít i pro slanou vodu. V oboru bazénových technologií působíme na trhu už více než let. Všechna čerpadla koupíte v e-shopu bazenonline. Za tu dobu jsme provedli desítky úspěšných realizací.


Dodáváme rovněž samostatně technické vybavení bazénů a bazénovou chemii. V naší nabídce naleznete široký sortiment bazénových čerpadel. Jaké čerpadlo pro váš bazén? Vybírejte čerpadlo podle výkonu přečerpané vody za hodinu.


Bazénová čerpadla

Nabízíme bazénová čerpadla , bazénové filtrace a speciální čerpadla pro bazény. Rádi dodáme čerpadla pro velké bazény a veřejná koupaliště, v případě zájmu nám zašlete svou poptávku. Dosloužilo Vám staré bazénové čerpadlo a hledáte náhradu? Rádi poradíme a navrhneme čerpadlo srovnatelných parametrů a rozměrů.


Samonasávací bazénové čerpadla se zabudovaným předfiltrem a motorem izolovaným od čerpané vody. Sibřina, Česká republika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.