středa 2. srpna 2017

Čištění střech

Zajišťujeme kompletní servis čištění střech po celé ČR: Dobrý den, vítáme Vás na naších webových stránkách, které se zabývají především čištěním fasá nátěrem - nástřikem fasá čištěním střech a nátěrem střech v Ostravě, Opavě, Frýdku Místku, Karviné, Havířově, Olomouci, Prostějově, Přerově, Vsetíně, Zlíně a okolí. Nejlevnější cena mytí střech na trhu. Výškové čištění střech rodinných i bytových domů, komerčních objektů, historických budov. Odstraníme mech, listí, plísně, zelený porost, ptačí trus, nečistoty.


Čištění střech

IŠTĚNÍ STŘECH od mechů, řas, plísní, usazenin. Mechy a lišejníky budou na dlouhou dobu minulostí. S námi rychle a za rozumnou cenu. V Praze a celém Středočeském kraji.


Střecha je nejdůležitější část domu. Vždy dodržujeme BOZP a veškeré pracovní předpisy, abychom při čištění střech zajistili bezpečí a kvalitu čištění střech. Postaráme se o obnovení jejího vzhledu i dlouhou životnost. Provádíme čištění všech druhů střešních krytin od mechu, lišejníků a dalších nečistot, které střechu poškozují a zkracují její životnost.


Čištění střech

Následně na čistou střechu aplikujeme přípravek, který dlouhodobě brání tvorbě mechu. Tento přípravek používáme i na nové střechy jako prevenci. Kč per m2), je to opravdu podezřelé.


Nízká cena obvykle odpovídá nízké kvalitě pro jakýkoli produkt nebo službu. Touto metodu nabízíme naším klientům na základě absolvovaných odborného školení a získaného certifikátu se zaměřením na profesionální tlakové čištění podlah. Kromě čištění je důležitá také preventivní ochrana povrchů fasád a střech. Jde nejen o pěkný vzhle ale také o zdravotní nezávadnost. Proto je v rámci odborného čištění používána metoda prostředků, které zachovají dlouhotrvající účinek.


Nemusíte se bát, jedná se o zaručeně k přírodě šetrné. Po vyčištění a případné opravě následuje nástřik ochranné bezbarvé silikonové impregnace. Další možnou variantou ochrany střechy je barevný nátěr špičkové dvousložkové polyuretanové barvy. Cenová nabídka zdarma! Na střechy tak nanášíme prevence proti opětovné tvorbě lišejníků, řas a plísní.


Dále provádíme nátěry střech , nátěry a čištění fasá nátěry a čištění dlažby. Naše firma pochází z Tišnova, specializuje se na služby jako je čištění fasády, čištění střech , nátěry a opravy fasád a čištění čerpacích stanic, provádíme v Brno, Svitavy, Blansko, Vyškov ale po domluvě dojedeme po celé České republice. Má smysl nejen před prodejem domu! Málokdo si však uvědomuje, že je střechu také potřeba udržovat v dobré kondici a čas od času ji čistit – ať už se tak rozhodneme pro svůj dobrý pocit, při generálním úklidu nebo například před prodejem domu. Dále je možnost následné penetrace airless nástřiku kvalitní 1 akrylátovou barvou německé výroby.


Ostrava Tlakové čištění střech , nátěry střech. Poskytujeme také čištění a nátěry střech. Používáme nejkvalitnější dostupné techniky a přípravky, které vám zajistí dlouhodobý pěkný vzhled střechy a prodloužení její životnosti. Minimální cena za zakázku činí 6. Kč při čištění střech (cena bez DPH).


STARÁME SE O TO, ABY VAŠE BUDOVY OPĚT ZÁŘILY. Renovujeme a natíráme fasády, střechy a zámkové dlažby. Profesionální mytí fasá čištění střech , nátěry fasád. Mytí bytových domů, čištění rodinných domů a průmyslové mytí.


Čištění střech

Bezkonkurenční ceny a dokonalý zákaznický servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.