úterý 1. srpna 2017

Dotace na kotle královéhradecký kraj

Dotace na kotle královéhradecký kraj

Dotace na kotle - Kotliková dotace pro Královehradecký kraj , Hradec Králové a Královehradecko. Chci zažádat o kotlíkovou dotaci. Podmínky a informace ke kotlíkové dotaci. Dotace jsou poskytovány zejména subjektům, jejichž projekty respektují mezinárodně uznávané principy trvale udržitelného rozvoje, na projekty přispívající k rozvoji občanské. V případě zájmu získat dotaci na výměnu zastaralého kotle na pevná paliva s ručním přikládáním nesplňujícího 3. Když kotlíkové dotace vypsal Středočeský kraj , někteří zájemci o nové kotle před sídlem kraje dokonce přes noc bivakovali, aby si byli jistí, že na ně vyjde pořadový lístek.


Hodiny ve frontě si museli vystát i ti, kteří před úřad přišli brzy ráno. Název projektu: Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji – 3. Podávání žádostí od: 13. Způsob podání: elektronicky s následným doručením včetně příloh v listinné formě. Královéhradecký kraj uspěl s žádostí o poskytnutí 3. Výsledek elektronického zápisu do Pořadníku žadatelů 19OPK01.


Výměnu starého neekologického kotle může pomoci realizovat 3. Z peněz Evropské unie na ni pošle tři miliardy korun. Plánuje se za ně vyměnit cca tisíc zastaralých neekologických kotlů. Předmětem podpory je v současné době výměna nevyhovujícího kotle na tuhá paliva 1. SN EN 303-5) za: automatický kotel kombinovaný na uhlí a biomasu, kotel spalující výhradně biom. Program má přimět majitele domů k výměně stávajících kotlů na tuhá paliva za nové, k životnímu prostředí šetrnější.


Dotace na kotle královéhradecký kraj

Příjem žádostí byl již ukončen z důvodu vyčerpání finančních prostředků. Ministerstva životního prostředí. Na začátku května můžete zažádat o dotaci na kotle spalující biomasu. KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ - dotace na kotle.


Pro získání dotace na kotel je nutné splnit podmínky popsané v dalších. S financováním vám mohou významně pomoci dotace na kotle , Nová zelená úsporám nebo kotlíkové dotace v krajích. Pojďme si říci jak na to, co vše program nabízí a co vyžaduje.


Dotace na kotle královéhradecký kraj

Pro tuto dotační oblast jsou vypsány následující dotační programy. Zde si můžete stáhnout podrobný popis jednotlivých programů ve formátu PDF. Pro kotlíkové dotace si občané zajdou na kraj.


Jihočeský kraj Rozhodnutí o poskytnutí dotace v rámci podprogramu Nová zelená úsporám – Adaptační a mitigační opatření, kterým bylo schváleno dalších 11mil. Kč z programu Nová zelená úsporám na dofinancování žádostí podaných ve 3. Zní to hrozivě a možná netušíte, oč jde. Triplex – jemný filtr na dešťovou vodu do max.


Dotace na kotle královéhradecký kraj

Vstup na výstavu je zdarma. Zařazením tematiky kotlů a kotlíkové dotace do programu Teplárenských dnů jsme chtěli reagovat na aktuální situaci v oblasti vytápění domácností. Uznatelné náklady: od 15. Modelový příklad kotlíkové dotace Tepelné čerpadlo Cena zařízení a instalace 196.


Kč Úspěšně získaná dotace. Dále je možné čerpat bonus pro oblasti se zhoršenou kvalitou ovzduší. Maximální uznatelné náklady, ze kterých bude hrazena procentuální dotace , jsou 150.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.