čtvrtek 17. srpna 2017

Elektrický průtokový ohřívač tlakový

Lze na něj následně připojit jakékoliv tlakové kohoutky, ať se již jedná o vodovodní baterii do koupelny, kuchyně, nebo sprchovou baterii. Ohřívač vody TO Maloobjemový elektrický ohřívač vody pro jedno nebo více odběrných míst dostupný v objemech a litrů. Elektrický průtokový ohřívač pro jedno odběrové místo, tlakový , řízený hydraulicky s efektivním výhřevným systémem. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku.


Elektrický průtokový ohřívač tlakový

Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající průběžnému chladnutí v závislosti na. Rádi Vám vypracujeme ekonomické a hospodárné řešení ohřevu vody na klíč dle Vašeho požadavku. Jak nainstalovat průtokový ohřívač vody - velmi jednoduché a praktické. Nejprve je nutné si říct, kam chceme průtokový ohřívač vody umístit a kde je pro něj nejlepší místo. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Elektrické průtokové ohřívače vody řady PTO7jsou svým tvarovým řešením a rozměry určeny k použití např. Průtokové ohřívače vody Eliz, Stiebel Eltron, Hakl. Krom bojleru je ještě beztlakový a nebo tlakový průtokový ohřívač vody. K beztlakovému průtokovému ohřívači vody musíte mít speciální baterii na pouštění teplé nebo studené vody. Kdežto na tlakový průtokový ohřívač vody zapojíte přímo do normální baterie na přívod teplé vody.


Elektrický průtokový ohřívač tlakový

Nepotřebujete žádný pojistný ventil. Jak funguje klasický hydraulicky řízený průtokový ohřívač Začneme tedy od začátku, od doby kdy vznikl první elektrický průtokový ohřívač uběhlo již více než let. Princip se příliš nezměnil ale technologie a použité materiály jsou zcela moderní a neustále se vyvíjejí. Inteligentní a úsporný ohřívač vody pro více odběrných míst.


Malé rozměry ohřívače umožňují montáž co nejblíže umyvadla, sprchy, či vany ,. Tlakové elektrické průtokové ohřívače vody se vyznačují vysokou úsporou elektrické energie, vody a také kompaktními rozměry. Hospodárné zásobování teplou vodou menších odběrových míst, např. Krátké doby ohřevu díky topnému systému z neizolovaného drátu. Kompaktní mini-provedení.


Pro montáž pod nebo nad odběrné místo. Přípojka na beztlakové armatury. Ochrana proti stříkající vodě IP 25. Ohřívač vody tlakový EOMK 1SHSM Elektrický ohřívač MORA KOMFORT, objem 1l, možný přívod pro několik odběrových míst, svislá instalace, velmi kvalitní izolace omezující ztráty.


V případě elektrických ohřívačů vody se většinou bude jednat o modely řízené hydraulicky. Ohřívač vody typ EPPVa electronic je určen k okamžitému a nepřetržitému ohřevu užitkové vody v domácnosti, laboratoři, dílně, atd. Ohřívač je tlakový a je možno jej připojit k více odběrným místům najednou - umý-vadlo, vana, dřez.


Teplota vody se reguluje regulačním kotoučem na krytu ohřívače. Je dokonalým zdrojem teplé vody pro rozvod s mnoha odběrovými místy v rodinných domcích, bytech, sociálních zařízeních. Elektrický beztlakový průtokový ohřívač vody pro pevné připojení k elektrickému rozvodu.


Možnost použití nad i pod odběrné místo. Stupeň krytí ve standardu IP 25. Funguje při hodnotě napětí 2V. Rozměr (ŠxVxH) 20x16xcm. Elektrický bojler o reálném objemu litrů.


Bojler Dražice To litrů TO20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.