čtvrtek 31. srpna 2017

Hromosvod montáž

Anscheinend führen alle Straßen zum Citadines Michel Hamburg, da. Montáž hromosvodů realizujeme dle časových možností zákazníka. Rozpočet a prohlídka objektu zdarma. Orientační cena montáže hromosvodů pro rodinný dům je 10.


Hromosvod montáž

Provádíme také opravy, udržovací práce a revize hromosvodů. NAMONTUJEME HROMOSVOD Provedeme kompletní montáž zařízení. Montujeme i horolezeckou technikou.


REVIZE ZAŘÍZENÍ Provedeme kontrolu a revizní zkoušku namontovaného zařízení. ZVOLTE NÁS Máme přes dvacet let praxe v oboru, osobně přistupuj. Hromosvod je původně o český vynález pocházející z 18.


Vynalezl jej Prokop Diviš. Totožný vynález vzniká paralelně pod rukama Benjamina Franklina o pár let později v Americe. Slouží ke stejnému účelu – má aktivně ochránit budovy a majetek obyvatel před ničivými následky po úderu blesku do objektu. Přípravy na montáž hromosvodu se provádějí již na počátku výstavby domu, protože uzemnění hromosvodu se nachází v základech domu, o čemž si můžete přečíst v našem článku.


Nicméně pokud v průběhu výstavby zjistíte, že umístění svodů hromosvodu není ideální, je možné to řešit dodatečně. To se samozřejmě stalo i nám, jednak z důvodu námi. Zde si můžete sami propočítat kompletní cenu za hromosvod rozdělenou do jednotlivých částí které spolu souvisí. Jednou z častých připomínek u videa z této etapy byla námitka, že jsme pro spojení zemnícího pásku použili pouze jednu spojku.


Hromosvod montáž

Stačí jedna spojka pro napojení. Rovnání drátu na hromosvod - Duration: 4:36. Hlavní je, že to nerezne a pěkně to vypadá :) a nekrade se jako měď. Svody se uzemnily do zemnících.


Revize hromosvodů (měření soustavy a následné vystavení revizní zprávy) Uzemnění hromosvodné soustavy včetně výkopových prací. AlMgSi mdrát FeZn mPV AlMgSi - vedení hřeben: ks: PV Al. Profesionální montáže, opravy a revize hromosvodů pro všechny typy střech podle platných norem ČSN. Chrání nás a náš majetek před úderem blesku do budovy, z hlediska funkčnosti a bezpečnosti stavebního díla je proto naprosto nepostradatelný.


Hromosvod montáž

Na hromosvody se specializujeme již řadu let, naši vyškolení pracovníci mají s hromosvody již mnoho. Specializací naší firmy jsou hromosvody ( montáž hromosvodů, oprava hromosvodů a revize hromosvodů). Nezapomínejte ale, že je vždy lepší nechat si hromosvod nainstalovat od specializované firmy, protože v opačném případě hrozí nebezpečí, že montáž bude provedena chybně a tudíž nebude zařízení plnit své účely. Instalace probíhá ve třech bodech. Nejdříve je nutné namontovat jímač hromosvodu, a to na takové.


Prověříme stav a navrhneme co by bylo nejvhodnější, aby dál spolehlivě sloužil. Důležitou ochranou před korozí je nátěr, ten provádíme na všechny typy materiálu, dle potřeby. Opravujeme nedostatky starých hromosvodů, špatná uzemnění, která neodpovídají normám.


Hromosvod montáž

Ušetříte za lešení, na vyšších objektech namontujeme svody hromosvodu horolezeckou technikou. Chcete nový hromosvod ? Dle dnes platných norem ČSN EN je nutné mít na každou montáž nového hromosvodu projekt skutečného provedení. Pokud tento projekt nemáte, rádi Vám ho zajistíme u našeho externího spolupracovníka.


Před tím s Vámi prokonzultujeme výběr materiálu a podrobné provedení hromosvodu. Používáme pouze schválené a cejchované měřící přístroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.