úterý 1. srpna 2017

Keramické kartuše

KEROX Keramická hlava (kartuše) Průměr 35mm - NÍZKÁ, kolíky - Na skladě Keramická hlava Ø mm NÍZKÁ - kolíky. Nabídka náhradních keramických kartuší k vodovodním bateriím značek Jika, Raf, Slovam. Pouze položky skladem.


Zboží s dodáním na Slovensko. Filtrovat podle značek.

Sháníte-li náhradní kartuše, jste na správném místě. Při správném výběru bude váš problém minulostí. V nabídce máme keramické , termostatické i další kartuše pro vodovodní baterie. U jednotlivých kartuší naleznete typy a druhy vodovodních baterií, ke kterým se kartuše hodí.


Ovládací páčku kartuše jistí šroub. Abychom jsme se k ní dostali, musíme odstranit pochromovanou plastovou objímku zaklapnutou do kovového těla armatury. Pak nám již nic nebrání ve vyjmutí poškozené kartuše.


Na jejím spodním konci najdeme gumové těsnění, které přiléhá na otvory v keramické desce, kde se přivádí teplá a studená voda, která se pak smíchaná.

V tomto videu se dozvíte jak ušetřit nemalé peníze za výměnu baterie. Neměňte celou baterii, ale vyměňte jen kartuš. Oprava baterie - výměna kartuše Staňte s. Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz.


Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Vítejte, Přihlásit se. Vršky (kuželky) i keramické pro klasické vodovodní baterie, kartuše pro pákové bateriei. Rukojětě (olivy) pro klasické vodovodní baterie. Páčky pro pákové baterie.


Najdete zde i perlátory a sporiče, a tahé náhradní montážní sady (šrouby a podložky) pro instalaci pákových. Servisní díly v koupelně: keramické kartuše , kulové ventily, rukojeti, rozety. Kuchyňské baterie, dřezové příslušenství, Kuchyňské baterie a kombinace. Kartuše keramická o průměru mm - nízká. Jednoduché a dvojité dřezy s odkapávací plochou.


Plánování kuchyně, sBox - box na hadici. Nevýhodou levnějších modelů je jejich životnost.

Srdcem baterie je kartuše , kde se mísí teplá a studená voda. RIO, KONGO, MISSISSIPPI a DUNAJ - SLEZÁK - RAV. K bateriím dodáváme veškeré příslušenství jako jsou ramínka, hadičky, sprchové hadice a hlavice, masážní koncovky, perlátory, keramické kartuše , sprchový posuvný držák, kartuše , přepínače sprchy, spořiče vody. Výrobcem je firma KEROX (Maďarsko).


Nejdříve se musíte přihlásit. Keramické kartuše od firmy RUBINETA pro jejich vodovodní baterie. Vodovodní baterie ke dřezům výrobce Alveus. Baterie je vyrobena z chromu. Spolehlivé keramické kartuše s plynulým chodem mají buď standardní nebo úspornou polohovací ECO variantu.


Pro delší životnost baterie a komfort užívání doporučujeme montáž vodovodního filtru. Prodloužená záruka na let. Všechny produkty z této typově široké řady.


FV Plast radí: Jak správně svařovat plastové materiály pro rozvody vody, topení a vzduchu - Duration: 13:30.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.