středa 16. srpna 2017

Skleněné zástěny do sprchového koutu

Skleněné zástěny do sprchového koutu

Sprchové kouty skleněné přímo od výrobce výhodně. Váš prohlížeč nepodporuje prvek – soubor si stáhněte   Jsme výrobci celoskleněných bezrámových sprchových koutů, které lze instalovat na vaničku i na podlahu. Součástí našeho výrobního programu jsou atypické sprchové kouty a zástěny na míru.


Skleněné zástěny do sprchového koutu

Tvrzené sklo je bezpečnostní, které se při rozbití rozpadá na malé kostičky. Volně stojící skleněné sprchové příčky za skvělé ceny! Příčky jsou vhodné do větších koupelen.


Velmi oceníte jejich snadnou údržbu a funkčnost. Konkrétní kování vám doporučíme s ohledem na provedení vašeho sprchového koutu. Velmi oblíbené jsou například sprchové zástěny se skrytým profilem ve stropě umístěné od podlahy až po strop, nebo třeba otevřené sprchové kouty (tzv. „walk-in zástěna). Sklo do sprchového koutu , výroba a instalace bezrámových sprchových zástěn na míru.


Skleněné zástěny do sprchového koutu

Otevřené sprchové kouty. Bezrámové sprchové kouty na míru. Skleněné sprchové kouty na míru. Atypické sprchové kouty. Vanové zástěny na míru.


Další typickou předností dveří do sprchového koutu je. Vzorník skla na sprchové kouty a sprchové zástěny. Zrcadlové sklo s parametry zrcadla, kalitelné, vhodné na skleněné dveře a sprchové kouty. Doporučujeme tedy pro budoucí ušetření práce, ihned po sprchování opláchnout vnitřek sprchového koutu nejdříve horkou a poté studenou vodou a stěrkou setřít.


Stěrku je dobré umístit přímo na háček do sprchového koutu. K čištění doporučujeme ocet zředěný s vodou. Poté opláchnout čistou vodou. Rozhodli jste se pro sprchový kout bez vaničky? Naše sprchové zástěny a dveře jsou koncipovány i pro instalaci rovnou do podlahy.


Takové řešení je moderní a navíc nabízí bezbariérový přístup. Tento typ sprchového koutu je taktéž jeden z nejoblibenějších. Má minimální počet hran, pohodlný vstup, který nejčastěji zajišťují posuvné nebo křídlové dveře.


Půlkruhové sprchové kouty. Hodí se do koupelen, ve kterých není volný kout a kde se tedy musí sprchový kout umístit ke zdi. I tyto sprchové kouty. Je skvělým doplňkem do každé domácnosti. Ušetříte za zničené rychlovarné konvice, kávovary, sprchové hlavice, bojlery i kohoutky.


Navíc se vám vodní kámen neusadí na dveřích od sprchového koutu. Těsnění a magnetické lišty pro sprchové kouty a vanové zástěny Ideal Standard. Vzhledem k této zkušenosti, jsme v letošním roce koupili sprchové dveře do nově vybudovaného sprchového koutu v podkroví, kde bylo potřeba zkrátit danou výšku na 1cm. Po dohodě nám výšku ochotně zkrátili a během pár dnů jsme je obdrželi. Tyto dveře jsou opravdu nejen pěkné, ale i slouží bezvadně danému účelu.


Zástěny do sprchového koutu WALK-IN. Umýt a jít – tak by se daly ve zkratce charakterizovat sprchové zástěny WALK-IN. Nabízíme vám sprchové dveře s různými druhy otevírání od standardního otevírání do prostoru, přes posuvné otevírání až po otevírání zalamovací, či skládací. Pojezdové kolečko do sprchového koutu. Sprchový kout dnes mnohdy nahrazuje klasickou vanu, nebo bývá doplňkem k vaně.


Má mnoho výho ale také jeden nedostatek, kterým je obtížné posouvání dveří, když po určitém čase začnou drhnout a zasekávat se, nebo s nimi nelze téměř pohnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.