čtvrtek 21. září 2017

Betonové nádrže

Nabízíme kvalitní, nepropustné a funkční betonové nádrže a septiky, jedno nebo dvou komorové o různých objemech. Navrhneme vám nejvhodnější řešení. Vícekomorové betonové jímky jsou nádrže spojeny do řady, čímž je možné získat libovolnou kapacitu. Sú vhodné zejména tam, kde je potřebný velký objem pro odpadní vodu a nelze napojení na kanalizaci.


Mohou to být bytovky, farmy a jiné. Každá nádrž je vybavena obyčejnou nebo pojezdovou deskou, betonovým komínkem a litinovým nebo betonovým poklopem. Betonové jímky, které nabízíme, mají kapacitu 4m- 12m3.


Vyvinutá výrobní technologie umožňuje snadné přizpůsobení velikosti nádrže nebo desky potřebám investora. DVOJKOMOROVÉ BETÓNOVÉ ŽUMPY A NÁDRŽE Každý komplet betónovej žumpy resp. Vrchný betónový poklop je zdarma. Možná jej ještě aktuálně nepociťujete přímo fyzicky, nicméně cena pitné vody je poměrně vysoká. Námi nabízené betonové nádrže na dešťovou vodu do země se vyznačují kompaktním provedením.


Betonové nádrže

Všechny díly do sebe dokonale zapadají a spolehnout se můžete na absolutní nepropustnost nádoby. Kvalitní beton, jenž je jejím základem, dokáže bez problémů vydržet i několik desítek let bez jakýchkoli stop narušení povrchu. Navíc je součástí kompletu i ocelová. Všechny naše výrobky jsou certifikovány zkušebním ústavem TAZUS Praha, originály osvědčení jsou k dispozici v kanceláři vedení společnosti.


Našou činnostou je sprostredkovanie predaja a dodávka prefabrikovaných betónových žúmp, ktoré sú určené na bez odtokové žumpy v domácnosti alebo ako odkalovacie nádrže v príemysle, hnojovku, močovku, retenčné nádrže a podobne. Ponúkame taktiež betónové vodomerné šachty,jednoliaté a montážne kanály pre malý autoservis. Sú vhodné všade tam, kde nie je možné odvádzať odpadovú vodu do kanalizácie. Nádrže na vodu zajišťují akumulaci dešťové vody pro další využití. Zpracování odborného posudku pro DOTACI DEŠŤOVKA na nádrž na vodu za cenu 1. Díky betonové nádrži na vodu můžete dešťovou vodu zadrženou v nádrži využívat pro závlahu zahrady nebo v domácnosti.


Betónové žumpy z Poľska sú odolné a spoľahlivé nádrže pre domové odpadové vody. Za svoju vysokú kvalitu a tesnosť vďačia betónové žumpy použitiu špeciálnych prísad do betónu a vhodnej izolácii. Ponúkame samonosné betónové nádrže vhodné na žumpy, septiky alebo ako nádrže na dažďovú vodu. Doprava v rámci celej Slovenskej Republiky. Z dvoukomorové betonové nádrže užitečný betonový septik.


K žumpě vám dodáme i certifikát o její nepropustnosti. Betonovou nádrž dovezeme k vám kdekoli v České republice. V ceně je uložení žumpy hydraulickým ramenem přímo do stavební jámy.


Betonové nádrže

Eshop s kvalitními výrobky na zpracování a využívání dešťové vody na Vašem pozemku. Podzemní akumulační nádrže , čerpací technika, vsakovací moduly, filtrace a příslušenství. Jedná sa predovšetkým o vysoko kvalitné, lacné plastové nádrže , ktoré sú určené pre použitie ako: septiky, žumpy, akumulačné nádrže , nádrže na dažďovú vodu, čerpacie nádrže a vodomerné šachty, ale tiež domové čističky odpadových vôd alebo filtre na dočistenie odpadových vôd.


Betónové nádrže a iné nádrže sú vyrobené z vysoko kvalitného betónu, obohatené o zvláštny prostriedok, aby sa zabránilo presakovaniu obsahu žumpy do pôdy. Vďaka tomu nádrže BETONEX zaručujú úplnú hygenickú a ekologickú bezpečnosť. Na základe nami dodávaných žúmp vznikajú, okrem iného, biologické čistiarne.


Betonové nádrže

Okrem toho sú nádrže zosilnené výstužnou. Nezvárané nádrže nie je nutné obetónovať, ale je nutné minimálne vybetónovať dno jamy. Výrobca Betónových Nádrží BETÓNOVÉ ŽUMPY Vieme všetko o betónových žumpách. Vyrábame je už viac ako rokov, garantujeme najlepšiu kvalitu lacnú dopravu, bezplatnú inštaláciu a dlhodobú záruku!


Nami vyrábané betónové nádrže sú vyrobené z betónovej triedy Baž Ba majú všetky potrebné dokumenty, ktoré zaisťujú bezproblémovú montáž. Vzhledem k jejich technickým parametrům, kvalitě provedení a materiálům jsou určené jak ke shromažďování obvyklých odpadních vod z domácností, tak ke shromažďování škodlivých průmyslových odpadních vod. Naše nádrže jsou rovněž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.