středa 13. září 2017

Betonový žlab malý

LAB - malý I, ŽLAB - malý II se používají k rychlému odvodnění zpevněných ploch do kanalizačních sítí nebo odvodňovacích systémů krajiny. Dílce mají horní plo. Používajú sa na odvádzanie.


Betonový žlab malý

Vyrábíme přelivné žlaby bazénů vibrační hutnící technikou, která zaručuje. Odtokový žlaby betonový s mříží pozink – určený pro zabetonování s pojezdovou. Dále DARUJI ZA ODVOZ betonový žlab složený ze tří částí, betonové desky.


Betonový žlab malý 25x21x6cm. Právě si prohlíží zákazníci. I se používá k rychlému odvodnění zpevněných ploch do kanalizačních sítí nebo odvodňovacích systémů krajiny. Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST.


LAB – malý I, ŽLAB – malý II se používají k. Jako příslušenství se dodává poklop pro žlab. Možnost využití i jako meliorační kanál. Voda může být svedena buď do terénu průsakem ve spárách, nebo po jejich utěsnění do vsakovací jámy, nebo do kanalizace. Doplňkové produkty Nahoru. Spádový betonový žlab B1s litinovou mříží.


Lineární odvodňovací betonové žlaby spádové s litinovou mříží a únosností 1tuny. Zakázková výroba - na poptávku. Dostupnosť: Na objednávku 2-dní. O jejich kvalitě svědčí dvacetiletá záruka, kterou na tyto prvky poskytujeme.


Každý kus má horní plochu opatřenou podélným vybráním ve tvaru kruhové výseče a jsou z prostého. Popis: DITON Žlab malý I. Skladekusů Cena za kus Při odběru více kusů SLEVA Prohlédněte si i moje ostatní nabídky viz níže. MisMasBlansko žlab koryto beton lité betonové voda vodní pro odvod odpad o. FRLSOH Dca,CLT ochranou proti hlodavcům. Plochý betonový žlab se zabudovanou litinovou hranou a systémem rychlouzávěru.


Nejvhodnější do podzemních garáží, dílen apod. BGU Univerzální žlab Univerzální použití při rodinných domech, ale také na veřejných prostranstvích, kde je požadováno zatížení od třídy A 15kN do B 1kN. Rošty překrývají celé. Původní cena bez DPH: 4CZK. Detail položky – základní – Žlab odvodňovací betonový Prefa Brno – kó j. Odtokový žľab betónový.


Odvodnovací žlab priemyslený. Uplatní se především k povrchovému odvodnění příjezdových ploch, nádvoří, teras a zahrad. PLOTOVÝ SYSTÉM QUICK WALL WOOD.


LAB MALÝ DUB × × : ks: 14: 8: 24: 48: 787. BETONOVÝ OBKLAD - TVÁŘ DŘEVA. Produktové a technické listy Technický list - ŽLABY VZOR DUB (pdf, 3KB) Kladecí plány S. Deska krycí pro betonový žlab 500x300x4 KD III 12Kč. KDKRYCÍ DESKA PRO KABELOVÝ ŽLAB (500×170×45MM) Kč s DPH skladem DETAIL PRODUKTU.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.